Pana Komorowskiego niektore media juz wzniosly na tron....

Pana Komorowskiego niektore media juz wzniosly na tron. Pokazuja zdjecia z jego dziecinstwa, miejsce urodzenia, rodzicow... Nastepny kandydat na Wawel ?

4 komentarze

rolnik

Hrabia jest i rodziny królewskiej Walezjuszy ,to mu się należy .

0 0
ID:15441

Pytanie

,,Niektóre media'' -to znaczy te którymi steruje kapitał zachodni oraz ,,dziennikarze''lisopodobni ,dla których tylko stan konta decyduje komu służą jak pieski .

0 0
ID:15442

pamar

Dziś rano w mojej pocztowej euroskrzynce znalazłem "list" hrabiego. Miałem zamiar wyrzucić to do śmieci, ale w ostatniej chwili zauważyłem, że w miejscu przeznaczonym na znaczek zamiast herbu szlacheckiego hrabiów Komorowskich widnieje widok symbolu narodowego - godło Rzeczpospolitej. Po tym wszystkim czego dokonał w sprawie smoleńskiej, pytam jakim prawem właśnie On używa tego symbolu? Wrzuciłem ten list do pocztowej skrzynki (i radzę tak postąpić wszystkim tym dla których Jego osoba jest obca) z dopiskiem: "zwrot do nadawcy na jego koszt". Ciekawe czy Poczta Polska dostarczy ten list do nadawcy? I czy imć hrabia za to zapłaci?

0 0
ID:15444

nemo105

Do PAMAR - ja dziś też dostałem ten druk-list i robię zwrot tak jak Ty:) Powody mam trochę inne: JAKIE...ano takie, że nigdy nie uważałem się ZA NIE WIADOMO CO /staram się być Człowiekiem /ale Komorowski mnie potraktował tak, że poczułem się jak NIKT... NADAWCA był ALE ADRESATA BRAKOWAŁO. To jest zwykłe spamowanie. Na necie można to zaskarżyć... a na Poczcie Polskiej?...pewnie nie...cwany jest...a ja za cwaniakami nie przepadam - bez względu na to czy to hrabia czy chłop!

0 0
ID:15457

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA