Pan Komorowski nie chce debaty. I to ma byc kampania wyborcza...

Pan Komorowski nie chce debaty. I to ma byc kampania wyborcza ? Wystarczy wedlug niego pokazac sie "dostojnie", to wlasnie ja jestem, a jak zaglosujecie na mnie to nie wasza sprawa jakie decyzje bede podejmowac. To jest kampania wyborcza po polsku. Jest pewny siebie i ma racje bo w przypadku kiedy zostanie PO i PIS, ci co nie beda chcieli koscielnych lamentow nie beda miec wyboru i zaglosuja na niego.

8 komentarzy

Robert

Tak, tak niech wszyscy głosują na POpaprańców a zaserwują nam kolejne zmiany w Kodeksie Pracy. Już w tej chwili Pracodawca może dowolnie przesunąć nam dni wolne i kazać nam wziąć urlop kiedy jest on nam zupełnie niepotrzebny a pracować np. w Święto. Ludzie czy Wy nie widzicie, że PO działa jedynie dla bogatych i pracodawców?

0 0
ID:15480

ben Jakov

A w jakiej telewizji debata ta by miała odbyć się - jeśli w koalicyjnej telewizji TVPiS-SLD, to Komorowski ma rację.

0 0
ID:15484

Olaf

Oliwia słuchaj uchem a nie brzuchem :] Nie chce by się odbyła w siedzibie TVP -> piSSowskiej

0 0
ID:15486

Robert do benJakov

Nie, najlepiej jakby była w TVN/Onet/Gazeta Żydowska(czytaj Wyborcza)

0 0
ID:15493

John

Jak zawsze P[*]Sioki prowokują :]

0 0
ID:15522

Olaf

Krzyż na drogę pisowczyką !
Już się namęczyłem za świętej pamięci prezydentem i nie mam zamiaru męczyć się za brata bliźniaka

0 0
ID:15524

wojciech

Tak,jak powiedział Wajda,najlepiej gdyby odbyła się w TVN,u przyjaciół,bo inaczej ani me,ani be,ani kukuryku.Pusta główka u Komorowskiego.Nie potrafi sklecić normalnego zdania.

0 0
ID:15531

wieśniak

A może ma tak "debatować" jak wczoraj Napieralski w Warszawie kiedy na ulicy jakaś kobieta zadała mu jedno pytanie: skąd weżmie pieniądze na te swoje obietnice a zwłaszcza na służbę zdrowia? I co odpowiedział pan Napieralski? Ano na okragło: że trzeba wzmocnić, że trzeba przejąć przez Państwo, że trzeba lepiej zarządzać. Na ponowione pytanie zgniewał się i stracił ochotę na "debatę"! I tu właśnie widać o jaką debatę chodzi: wyświechtane komunały, odpowiedzi na okrągło. Już nie mówię o najstotniejszym fakcie: to są wybory prezydenckie a nie parlamentarne!!! A z tego faktu wynika co przyszły prezydent może zrobić i co może obiecać! I tylko tyle i aż tyle.

0 0
ID:15532

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA