Nareszcie odezwał sie Palikot ,bardzo wszyskim tej barwnej...

Nareszcie odezwał sie Palikot ,bardzo wszyskim tej barwnej postaci brakowało .Ale Tusk to zrozumiał i zdjął więzy i znów jest i znów dziennikarze muszą stać przed nim w okularach i często je przecierać ....Tyle ,że teraz widać - on to jest taki tresowany kot -sam nic nie zdziała,Pan musi wydawać POlecenia.

5 komentarzy

zawiedziona

Nie wiem czy brakowało komuś tego błazna ?Zachował się skandalicznie i zaszkodził tylko Panu Komorowskiemu . ale skoro PO trzyma w swoich szeregach tego pokroju ludzi to widocznie zasługuje na porażkę .bardzo zawiodłam się na tym ugrupowaniu niestety .

0 0
ID:15552

Błazen ?

Jak można tak określać tego ,,wartościowego'' człowieka ,a że traktuje Polaków ja potencjalnych idiotów ,taka jego uroda ,wada wymowy też nie stanowi ujmy .Wystarczy się trochę odsunąć i PO kłopocie -nie dajmy się zwariować, tacy też muszą chodzić PO tym świecie ,a od wyborców zależy ,czy będziemy ich oglądać czy też nie .

0 0
ID:15558

kolo

Wreszcie kampania nabrała właściwy rytm.
Dlaczego niektórych obywateli boli prawda o Jarku?

0 0
ID:15561

rolnik

Palikot jest już wypluty i nudny.

0 0
ID:15587

Ale...

Ze swimi mądrościami PAlikot mógłby udać sie do powodzian niosąc im POmoc i POkrzepienie .POd warunkiem ,że pierwszy napotkany chłop nie zasadziłby mu kopa, nim by zdażył coś POwiedzieć .

0 0
ID:15612

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA