Co takiego się stało, że W.Cimoszewicz POparł hrabiego?...

Co takiego się stało, że W.Cimoszewicz POparł hrabiego? Dla mnie osobiście jest to POniżej godności, PO prawie wykończyła Go w poprzednich wyborach a teraz.... Szok!!! Miałem Cimoszewicza za POważnego człowieka/POlityka, teraz stracił w moich oczach.
Obecne wybory prezydenckie będą podobne do tych z przed 5-ciu lat. Głosowanie rozegra się między dwoma kandydatami i nie będzie to głosowanie za, tylko przeciw kandydatowi. PO już wie, że będzie to powtórka z 2005 roku.

2 komentarze

zbuntowany_kaloryfer

Heh, większość wyborów w Polsce jest DLA SPOREJ GRUPY ludzi głosowaniem "PRZECIW". Kaloryfer należy na szczęście do obywateli wysoce uświadomionych politycznie i z czystym sumieniem zagłosuje ZA;)) Niech żyje skromność hehe.
Pisuarowy konus na powrót całkiem się odsłonił i powrócił już do radiomaryjno-nacjonalistycznej retoryki sprzed 10 kwietnia. I dobrze: koń jaki jest niech każdy widzi. Przed chwilą np. w wiadomościach oświadczył, że nie byłoby wolnej Polski bez Radio Maryja hehehe. Ale pisuary mają dziwacznego zajoba na punkcie tej wolności. I w jak opaczny sposób ją pojmują.
Rozumieją ją jako maksymalną kontrolę państwa nad jednostką, wycie patriotycznych pieśni, płodzenie się na potęgę, podsłuchy, inwigilacje i bezprawne aresztowania oraz jeszcze kilka atrakcji, które nam zafundowali twórcy "4 RP". Niech gniją. Nigdy więcej gestapowskich metod, nigdy więcej atmosfery strachu, nigdy więcej rządów pisuarów!
Ps. Dzięki pisuarom znienawidziłem ponownie słowo patriotyzm. Który za PRL miał pejoratywne znaczenie i takie same zaczyna mieć obecnie. Więc na nowo można ironizować z pewnego sloganu popularnego za PRL. Zatem: "patriotyzm wyraża się w SZczynach". Oczywiście - co chcę bardzo podkreślić - kaczy patriotyzm;)
Ps2. Do fanów tego nieudacznika: zorganizujcie może jakiś ruch, który będzie miał na celu zapisanie go na kurs prawa jazdy i założenie konta. To takie przydatne rzeczy są;)) No i wyswatajcie karypla. Wszak ile można męczyć ręce.

0 0
ID:15725

Pytanie

Wystarczy zajżeć POd stół i już wszystko jasne ,tylko lewica udaje ,że nie wie o co chodzi -jak zwykle ,choć sama POd tym stołem siedzi .

0 0
ID:15729

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA