Dlaczego wy tylko widzicie to co media wam pokazują i to...

Dlaczego wy tylko widzicie to co media wam pokazują i to jedynie na literę k....Dla mnie najlepszym z tych wszystkich kandydatów jest niezmanierowany młody ideowy Napieralski. Jak dotąd najlepiej wypada w mediach, zero potknięć i brak bagażu historycznego, który przytłacza i hrabiego i kaczora. Napieralski ma przed sobą przyszłość a tych dwóch Panów to już korniki wiercą i nie wiele im trzeba aby zalali się własną żółcią, niestety.

14 komentarzy

Pytanie

A w czym konkretnie jest lepszy Napieralsko-Kwaśniewski od Bronisława lub Leppera ?

0 0
ID:15728

ben Jakov

Nikt nie da tyle, co Napieralski obieca...

0 0
ID:15733

wadera

Napieralski jest uparty,grzeczny itd. ale mało wyrazisty.

0 0
ID:15734

john

Spoglądając na tego jak to nazwałeś MŁODEGO ideowca niedobrze mi się robi, sam sobie zaprzecza i gubi się w swoich obietnicach.

0 0
ID:15735

zbuntowany_kaloryfer

Oglądałem wczoraj rozmowę Moniki Olejnik z Napieralskim i ... szok. W ogniu pytań facet w końcu konkretnie przedstawił swoje poglądy i pokazał prawdziwą twarz. Z jego wypowiedzi jednoznacznie wynika, że nie jest to żaden socjaldemokrata, lecz twardogłowy, uparty komunista tkwiący mentalnie głęboko w czasach PRL. Socjaldemokratą to jest Wojciech Olejniczak. Normalny człowiek.
Po drugie: Napieralskiego nie czeka żadna polityczna przyszłość lecz emerytura. On rozpaczliwie walczy o utrzymanie władzy w SLD, ale tak się składa, że jego przywództwo odstręcza właśnie socjaldemokratów, zaś na poparcie może liczyć tylko ze strony podobnych do siebie twardogłowych komunistów, którzy nie chcą odejść na "zieloną trawkę".
Według tego, co ten typ wczoraj mówił, dla kogoś wierzącego nie ma miejsca w SLD, jakkolwiek bliskie by mu były idee socjaldemokracji. Nie sądzę, aby dla socjaldemokraty wiara jako taka nie jest wrogiem, dla komunisty zaś jest zawsze i bez wyjątku wrogiem śmiertelnym.
Można pokusić się o konkluzję, że dla skrajnych komunistów nie ma już po prostu miejsca w polityce. Ich czasy minęły. I w całym cywilizowanym świecie partie skrajnie komunistyczne są wyłącznie partiami niszowymi, działającymi na zasadzie hmm.. klubów, i które praktycznie zawsze balansują na granicy progu wyborczym.
W związku z tym nie mogą dziwić cholernie niskie statystyki SLD w sondażach. Jeżeli nie zrobią w swoich szeregach czystki - ich sondaże będą wraz z upływem czasu jeszcze gorsze. Bo skrajnie betonowy elektorat właśnie wymiera, albo robi pod siebie w wyrka i nie myśli już o wyborach;)) Fakty są fakty.

0 0
ID:15736

maria

po wczorajszej wypowiedzi Cimoszewicza, bardzo wkurzyłam się na niego, że jakieś tam wirtualne głosy oddaje na człowieka z innej partii. Bardzo ceniłam tego człowieka i wydawało mi się kiedyś, że gdyby kandydował na prezydenta to napewno miałby mój głos. Od wczoraj patrzę na niego inaczej. I chyba dlatego właśnie oddam głos na Napieralskiego po to by Pan Cimoszewicz nie handlował swoim autorytetem. Zastanawiam się właśnie czy w takiej sytuacji nie namawiać innych do głosowania na MŁODEGO.
W drugiej turze napewno Pan Kaczyński nie będzie miał mojego głosu. Pozdrawiam.

0 0
ID:15737

wyborca

Niestety ciągnie się za nim widmo 44 letnich zdobyczy komunizmu.

0 0
ID:15740

cimoszek

Jeżeli ktoś nie dostrzega potknięć Napieralskiego to powinien zamówić wizytę u okulisty.Wciskanie ciemnoty i jabłek oraz szczerzenie zębów-zamiast normalnego uśmiechu to nie droga do poparcia.Brak konkretów chociażby w postaci zlikwidowania abonamentu TVP.

0 0
ID:15747

Stacha

Gdyby Olejniczak kandydował to oddałabym na Niego głos. Napieralski jest za sztuczny brakuje mu luzu, szczerego uśmiechu.

0 0
ID:15752

bolo

Nawet Cimoszewicz poznał sie na Was-pozostał Kwaśniewski ,który zbyt wczęśnie zdecydował się poprzeć SLD i po śmierci Szmajdzinskiego nie wypadało mu zmieniać decyzję.

0 0
ID:15766

Ludzie

Czy wy nie widzicie ,że Napieralski klepie to, co wy chcecie słyszeć -tak jak to robił niejaki Olek z Białogardu -a teraz ma was głeboko w tyle i za WASZE złotowki buduje sobie kolejna willę w lesie ... Jaśko z Pana Tadusza by powiedział-,,głupi ,ach głupi ,bo na was i tak to wszystko się skupi''.

0 0
ID:15785

Pan Kleks

Zbuntowany anioł(kaloryfer),czy ty myślisz ,że miejsce lewicy jest przy platformie(tak jak Olejniczak uważa)która jest liberalną partią.Napieralski ma swój program i powiedział, że będzie go realizował nie rządząc głosując raz za PO a nieraz za PIS. I dlatego jest godny zaufania bo nie patrzy przy kim będzie lepiej tylko tam gdzie można ugrać coś ze swojego programu.

0 0
ID:15786

zbuntowany_kaloryfer

Cóż, dokładnie. Lewica tylko by na tym wygrała. Uzyskałaby przeforsowanie jakiejś części swoich postulatów. Skoro jednak wolą pozostawać partią marginalną to ich wybór oczywiście.

0 0
ID:15804

Oda do młodości

W młodych siła a nie w facetach bez zawodu i praktyki funkcjonowania w realnym świecie. Komorowski pracował przez tylko pół roku jako nauczyciel historii i co on moze wiedzieć prócz wymądrzania się i popełniania kolejnych gaf i robienia kolejnych wpadek.

0 0
ID:15833

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA