Zwróćcie uwagę jak mało teraz zajmuje czasu naszych...

Zwróćcie uwagę jak mało teraz zajmuje czasu naszych Politykierów los powodzian ,a nie tak dawno latali Po wałach jak opętani ,Po wyborach ten temat może zostać zakazany ,jak w 1997r .....

5 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Też mam pytanie. Retoryczne. Kiedy przeciętny powodzianin zrozumie ten jakże prosty fakt, że jeżeli przyszło mu żyć na terenach zagrożonych powodzią należy się ubezpieczyć?

0 0
ID:15739

nemo105

Co ty Kaloryferze Poniżej Przeciętnej rozumiesz pod pojęciem "przeciętny powodzianin"?

0 0
ID:15781

Oj-

Na takim tekście popłynął niejaki rymcimcim z puszczy Białowiszczanskiej w 1997r.A teraz płynie niejaki cudotwórca,więc ostrożnie z tymi ubezpieczeniami.Tym bardziej ,że nie masz zielonego pojecia ,że na tamtych terenach ubezpieczyciele nie chcą ubezpieczać od powodzi !

0 0
ID:15783

zbuntowany_kaloryfer

Mniej więcej to samo Bystry Nemo, co pod pojęciem: "przeciętny Polak spożywa w czasie Świąt Wielkanocnych białą kiełbasę" hehe. Rozjaśniłem Ci szleje?

0 0
ID:15803

nemo105

Nic nie rozjaśniłeś ha,ha , bo niby statystyczny-przeciętny Polak je na śniadanie w 50% płatki i w 50% parówki, posiada ćwierć kota i pół psa oraz 60% sąsiada i 40% sąsiadki...oraz 1,6 dziecka...to ja się pod tym statystycznym - przeciętnym Polakiem nie podpisuję. Nie żyję w nibylandii i nie znam takich ludzi...a jeśli ta statystyka do ciebie pasuje to wyrazy głębokiego współczucia...jeśli ty płodzisz dzieci w dziesiątych częściach to coś z twymi narządami płciowymi jest chyba nie tak...ale w przyszłości możesz takim przypadkom zapobiec... jedna rada...UBEZPIECZ się...jesli znajdziesz ubezpieczyciela.
A stwierdzenie, że "przeciętny powodzianin" to "mniej więcej" to samo co "przeciętny Polak spożywający w czasie Świąt Wielkanocnych białą kiełbase" pozwala mi statystycznie zakładać iż twoje problemy rozrodcze wynikają z ułomności twego mózgu.

0 0
ID:15820

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA