Nie tankujcie na stacji koncernu truciciela z Zatoki...

Nie tankujcie na stacji koncernu truciciela z Zatoki Meksykańskiej. Co byście powiedzieli gdyby ten cały syf zdażył się nad naszym Bałtykiem i te biedne ptaki i ryby i inne zwierzaki włącznie z człowiekiem narażone były by na trucizny,metale ciężkie, związki toksyczne, które sa w ropie. Niech najpierw wyczyszczą swoje brudy a później zobzaczymy czy warto u nich tankować, tym bardziej że i tak z Płocka to paliwo wożą.

8 komentarzy

bóm

Nie mam zamiaru ulegać presji ekologicznych terrorystów. Koncern prowadzi najlepsze w tym kraju stacje, z paliwem, którego jakość gwarantuje długowieczność silnika. Obsługa stacji jest uprzejma, uśmiechnięta. Więc namawiam do tankowania na tych stacjach.
Co do wypadku, to koncern miał pecha, tak jak każdy inny mógł go mieć. Należy im raczej współczuć, niż dołować.
Ja mam inny apel - bojkotujcie ekologicznych psycholi. To m.in. przez ich bezmózgie naciski nadmiernie rozrosła się populacja bobrów. Już od wielu lat niszczą one drzewostany w całym kraju i podczas ostatnich powodzi przyczyniły się do przerwania wałów, w których robiły sobie dziurki.
Precz z fundamentalizmem ekologicznym; ekofile do sypania wałów.
PS
To już drugi identyczny (i idiotyczny) taki apel. Ekopsychy – przestańcie błaznować i kompromitować się.

0 0
ID:15794

ja

teraz powinniśmy im pomóc i tankować tam wszyscy żeby nie odczuli strat finansowych... głupi apel bardzo

0 0
ID:15796

Witold

Ja tam tankuje i bedę tankować ,bojkotuje za to koncern z Płocka.

0 0
ID:15797

zbuntowany_kaloryfer

Właśnie. To już drugi ostatnimi czasy idiotyczny apel - jak zauważył bóm. Wyluzuj człowieku, niech każdy tankuje gdzie chce. Koncern zapowiedział wyraźnie, że fundusze na likwidację szkód przeznaczy, poszkodowanym wypłaci rekompensaty z tyt. poniesionych strat i wszystkie szkody zostaną naprawione. Jestem przekonany, że podejdą do sprawy fachowo, sprawnie i doskonale sobie poradzą z tym problemem.

0 0
ID:15801

Ale jaja

Widzę, że pracownicy stacji i jej szefostwo miast szyby zmywać swoim klientom i sprzatać tą najbrudniejsza i najdroższą w mieście stacje siedzi w necie i pochlebstwa pisze właścicielom koncernu który ma ich w głębokim poważaniu. Ochrona przyrody to nie eko-terror, nie rozumiecie tego zjawiska w ogóle!!!!!

0 0
ID:15818

Bóbr

Ty ignorancie, a Ty kiedyś bobra widziałeś? Cała powódź przez bobry? Cała katastrofa w Zatoce Meksykańskiej to może przez pelikany. Proponuję, kierowniku stacji benzynowej o zielonym logo brytyjskiego koncernu naftowego abyś wrócił do klasy 2 z nauczania zintegrowanego a nie bobry obwiniał. Chciwy koncern jest temu winny i jego szefostwo!!!!!!!

0 0
ID:15819

mama

Ktoś miał rację, że aktywnymi w tym poście byli pracownicy rzeczonej stacji o zielonym logu, która spowodowała tą największą w dziejach ludzkości tragedię ekologiczną. Dobrze że Obama się za nich wziął. Ja też tam nie tankuję i nic nie kupuję choć mam bardzo blisko!!!!! niech się gonią

0 0
ID:15853

OK

Popieram ten apel. Widziałem te biedne ptaki i wymarłe totalnie wody Zatoki Meksykańskiej.

0 0
ID:15870

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA