Jestesmy biedni. Musimy wybrac w najblizszych wyborach...

Jestesmy biedni. Musimy wybrac w najblizszych wyborach pomiedzy prawica a prawica...Jedna jest liberalna, kazdy sobie, biedni moga byc zniszczeni, ci z pieniedzmi hulaj dusza, druga prawica to konserwatywna, gloszaca idee zasciankowe, ulegajaca wszechwladnemu w Polsce kosciolowi, nienawidzaca sasiadow, chociaz trzeba przyznac jezeli chodzi o sluzbe zdrowia popieram Jaroslawa Kaczynskiego. Ciezki wybor.

6 komentarzy

pamar

Do autorki posta
Oliwio wybór jest jeden, bo "Polska jest najważniejsza".
I tyle w temacie. Nie pozwólmy manipulować Narodem, nie pozwólmy chodzić polskiemu Narodowi na kolanach.

0 0
ID:15919

grzegorz1

Ja osobiście kieruje się rozumem i własną kieszenią.Ideologia jest sprawą ważną,ale nie najważniejszą.Ideologią nie nakarmisz siebie lub swojej rodziny.Media za pomocą wyrafinowanych metod,starają się aby wpłynąć na Twój wybór,zgodny z ich oczekiwaniami.Wielkie koncerny medialne,żerują na głupocie ludzkiej,aby osiągnąć własne korzyści.Ty,Szanowna Oliwio jesteś dla nich[mediów] na szarym końcu.Musisz się zastanowić,co dana partia[PO lub PIS] zrobiła dla Ciebe gdy była lub jest przy władzy.Ja osobiście będe głosował na Kaczyńskiego[w pierwszej turze nie głosowałem]dlatego,że PIS była jedyną partią która obniżyła podatki[pit,składka rentowa,ulga rodzinna,becikowe].Przy wyborze moje dobro jest najważniejsze a nie dobro tzw.elit,które wskazują nam na kogo mamy głosować.Nigdy dobro Michnika,Waltera czy Solorza nie będzie moim dobrem.Tak więc rozum swój uaktywnij,a z wyborem nie będziesz miała trudności.Pozdrawiam serdecznie.

0 0
ID:15924

Stach

Ja bym wolał wybrać Kaczyńskiego , ale obawiam się że kościół kat. się rozpanoszy jeszcze bardziej ,więc nie idę na wybory.

0 0
ID:15931

dziwne

Niestety mamy wybór pomiędzy lewicowym programem PO i lewicowym programem PIS. A obydwie partie chcą jeszcze poparcia post komunistycznego SLD

0 0
ID:15932

witto

masz rację, ciężko jest wybrać między ..., który wszędzie węszy afery a sam uwielbia intrygi,a marionetką za której sznurki pociąga szef partii. Ja glosuję nogami, bo taki możliwości wyboru to brak wyboru.

0 0
ID:15933

Oliwia

Na wybory trzeba isc chociazby dlatego aby zablokowac droge gorszemu

0 0
ID:15943

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA