Mialam glosowac na Komorowskiego. Zmienilam zdanie. Mowi o...

Mialam glosowac na Komorowskiego. Zmienilam zdanie. Mowi o Afganistanie. Przeciez jak dowiedzialam sie wczoraj w przyszlym roku wiekszosc panstw odchodzi z Afganistanu. To wcale nie bedzie jego zasluga. Nie chce rozmawiac o funduszu zdrowia bo naprawde chce wszystko do reszty sprywatyzowac. Przypomnialo mi sie, ze chce aby tylko na gorze wybierali prezydenta a nie w wyborach powszechnych, tak jak w Stanach Zjednoczonych. Zaprosil pania Klinton i jastrzebia wojennego do Polski. To znaczy nasz kraj chce przekazac im calkowicie ? Zaglosuje na PIS. Nie ma sredniowiecza ten kosciol mozna zniesc kilka lat a pozniej zobaczymy kto bedzie kandydowal. Wszyscy miliarderzy, bogaci ludzie majacy gdzies ludzi takich jak my, popieraja Komorowskiego. Bede glosowala przeciw Komorowskiemu. Jest niebezpieczniejszy dla skromnych ludzi od Kaczynskiego.

6 komentarzy

zbuntowany_kaloryfer

Oliwia, albo masz bujną wyobraźnię, albo kłamiesz, albo Ciebie okłamano. Żadne państwa nie mają zamiaru wycofywać wojsk z Afganistanu w przyszłym roku. To właśnie deklaracja p. Komorowskiego budzi niepokój w NATO. Czemu? Bo Polska wycofałaby się jako pierwsza i inne państwa mogłyby pójść w nasze ślady!
http://wiadomosci.onet.pl/2189960,11,wypowiedz_marszalka_wywolala_niepokoj_w_nato,item.html

0 0
ID:16023

a ja nie będę głosował na żadnego, obydwaj są obłudni, a Kaczyński gotów jest podpisać pakt z diabłem, żeby tylko wygrać, szkoda słów

0 0
ID:16027

Zmiana zdania

Walesa podejmuj trafne decyzje, dlatego glosuje na Komorowskiego. Jak sami mowi, Lechu Walesa, nie ma jakis osobistych intencji, aby glosowac na Komorowskiego a nie na Kaczynskiego, a ja mu wierze. Dlatego nie zaglosuje na Komorowskiego na pewno, oddam glos na Jarka, zeby wk... Walese.

http://www.tvn24.pl/-1,1662388,0,1,jeszcze-raz-ja-mam-racje-walesa-namawia,wiadomosc.html

Zobaczcie material wideo, po tym co obejrzalem, radykalnie zmienilem zdanie, mimo, ze kaczynskiego nie popieram, ale nie moge glosowac na Komorowskiego, czlowiek, ktory klamal w sprawie wojsk w Afganistanie, i Walesa, czlowiek ktory boi sie prawdy i nienawidzi za prawde o jego teczce Kaczynskiego, dlatego bedzie nie bedze na nie glosowal, a nie jakies losy Polski, itd.

0 0
ID:16028

florian

Brawo Oliwia.Ten z PO jest pusty,nijaki i bezwartościowy.Gdyby wszyscy ruszyli głową,to powinien on przegrać z Olejniczakiem.Nie słuchajcie tego lokalnego ... [kaloryfera],bo chce z prowadzić Was na manowce.

0 0
ID:16031

edek

miałem głosować na bronka, ale przez wałęse głosuje na jarka

0 0
ID:16034

Tadeusz

Ot polska zawiść. Nawet na ss-mana byście głosowali aby drugiemu z zawiści dowalić.

0 0
ID:16046

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA