Czy Włocławek musi być miastem zaściankowym? Czy nie...

Czy Włocławek musi być miastem zaściankowym?
Czy nie możemy byc miastem wolnym od wszelkich skępowań?
Dlaczegóżby nie zorganizować nad Zalewem Wiślanym plaży dla naturystów.
Miejsce niezwykle urokliwe,wody pod dostatkiem,a w poblizu tereny leśne.Przy tym zaś organizowanie imprez rozrywkowych dla naturystów zwiazany z wodą np.aerobik wodny,surfing,wędkarstwo(i tu w zależnośći od "haczyka" z podziałem na śródlądowe i morskie),wybory "Miss Nimfy Wodnej" czy też "Zniecierpliwionej rusałki".Konkurs dla panów "Wojowniczy Neptun"(po kieliszku) oraz tradycyjnie dla par "Podwodne igraszki"
Wieczorami możłoby odbywać sie grilowanie kiełbasek,zapomniane pogańskie skoki przez ogień
Te natomiast konkursy zwiazane z lasem np.nocne poszukiwanie "Czerwonego Kapturka"(oczywiscie mam na myśli osobę z bajki),polowanie na "Czerwony Pażdziernik"(dla tych co niechcący spiekli się na słońcu)lub gonitwy po lesie z cyklu"Co mi zrobisz jak mnie złapiesz".Zaś w okresie sierpnia organizowanie konkursu
dla grzybiarzy-naturystów "Najwiekszy kapelusz muchomorka" lub "Szukamy dorodnego borowika"(i nie mam tu na mysli funkcjonariuszy Biura Ochrony Rządu).Stworzmy najwiekszą plażę dla naturystów w Polsce.

10 komentarzy

Taaa

Pomysł godny uwagi ,ale nie na włocławskim zalewie ,gdzie zbieraja sie zanieczyszczenia z Wisły ,aż od Krakowa.Będzie szczytem sukcesu jesli powstanie OGÓLNODOSTEPNA przystań na Modzerowie ,gdzie amatorzy żeglarstwa będą mogli korzystać z uroków zalewu za niewielkie pieniądze .Drożyzna w Zarzeczewie i Dobiegniewie jest skandaliczna i nie do przyjęcia !

0 0
ID:16290

maniek...

-cyklista Ty mógłbyś artykuły do prasy pisać, albo zamieszczać na portalu. Przemyśl chłopie bo może swój talent marnujesz a "lekkie pióro" nie każdy posiada...
pozdrawiam

1 0
ID:16291

Iga

Po co organizować ona już istnieje. Jest grupa fajnych ludzi w naszym mieście, która już od dawna się spotyka tylko w różnych miejscach i nago się opala. Można wszystko robić bez rozgłosu i chaosu.

4 0
ID:16294

suchy

do Iga
Daj słonko namiary to chętnie się przyłącze.

1 0
ID:16298

ZALEW WŁOCŁAWSKI

Czy chodzi Ci o Zalew Włocławski?????????????? Wiślany to troche dalej

0 0
ID:16299

cyklista-wylogowany

Szanowna Pani Igo.Z wypowiedzi Pani wynika,że istnieją we Włocławku nieformalne grupy miłośników naturyzmu,które korzystają z dowolnej formy spędzania czasu w plenerze.Mnie zaś chodziło o plażę,która zyskałaby akceptację Federacji Naturystów Polskich-skupioną w INF(International Naturist Federaciion.Pozdrawiam

0 0
ID:16300

cyklista-wylogowany

Oczywiscie Włocławski.Pomyłka.Myślami byłem chyba przy Kątach Rybackich.Przepraszam.

0 0
ID:16301

Iga

Suchych nie lubię wolę wilgotne. A tak w ogóle to po co komu jakaś rejestracja plaży. Ten cyklista chce chyba zostać prezesem zalogowanej plaży. Naturyzm nie potrzenuje papierów i pieczątek i urzędników.

0 0
ID:16320

Daniel

Papierów i pieczątek nie, ale akceptacji społeczeństwa. Gdybym teraz na takiej plaży leżał nago to pewnie jakaś zniewieściała kobieta zadzwoniła by po policję...

0 0
ID:44114

naturystka

@~Daniel: Podbijam temat. Gdzie można się opalać najbliżej Włocławka

0 0
ID:62187

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA