Zdenerwowała mnie wczoraj sytuacja gdy musiałem czekać na...

Zdenerwowała mnie wczoraj sytuacja gdy musiałem czekać na skrzyżowaniu bo "reporterzy" CW 24 wyszli sobie na środek ulicy i przeprowadzali wywiad z kierowcą auta stojącego przede mną blokując obydwa pasy ruchu.
Na moje pytanie czy im się coś nie pomyliło odpowiedzieli z uśmiechem ze pracują jakby nie rozumieli problemu.
Jeśli tak wygląda praca to niech sobie znajdą taką w której nie będą kumulować problemów Włocławka takich jak korki.Naprawdę w taką pogodę nikomu się nie chce stać w samochodzie w korkach.
Nie mam nic do reporterów ale Ci potrzebują trochę się jeszcze nauczyć kultury i logiki i jeśli naprawdę chcą pracować dla dobra Włocławka a nie tylko dla pieniędzy to niech się ogarną.

9 komentarzy

Kierowca bombowca

Trzeba było powiadomić Policję. Z tego co opisywano na tym portalu i tak CW24 odjechałaby szybko bo prawdopodobnie podsłuchują policjantów.

0 0
ID:16445

TWM24

Niestety to już reguła u nich, niestety prostactwo tych Panów jest ogromne. Bufoniasto-gburowate myślenie i dziłanie.Zresztą kto normalny nadaje nazwe cw24tv, robi telewizję żywcem skopiowaną i nazwą podobną i paskami, i tłem itd z tvn24. Tandetne kopiowanie, więc co się dziwić jakimś tam "Panom od kamery". Ile trzeba mieć oleju w głowie, albo brak aby taką mieć kreatywność w "wymyślaniu" nazwy i ogólnej koncepcji wyglądu telewizji :||||
np. TV Kujawy to jest nazwa normalna, powinni trochę bardziej popracować nad rozszerzenie programowym, i bardziej żywymi reportażami i reporterkami.

0 0
ID:16447

chamstwo

A CO TY SIE DZIWISZ? przecież to banda ..... i pseudodziennikarzy nie mających pojęcia o swojej pracy, a przede wszystkim o czymś takim jak kultura osobista. Poza tym te towarzystwo myśli ze skoro robią w tv to im wszystko wolno (sam widziałem jak ich właściciel wyciągał kamerę zamiast zapłacić mandat straży miejskiej). Przykład idzie z góry. Jaki właściciel, taka redakcja.

0 0
ID:16449

bbbbb

e tam. mnie najbardziej śmieszy inna rzecz. Ze tam u nich to operator, reporter i montażysta to ta sama osoba. Fenomenalni ludzie wręcz, heheh. Nie mam takiej drugiej stacji na świecie, z tak utalentowanymi ludzmi w składzie. Potrafią wszystko, a ten co potrafi wszystko, to tak naprawde nie potrafi nic.

0 0
ID:16450

sprawiedliwy

Kiedyś z ciekawości włączyłem ten kanał i się uśmiałem.
Ogromna prowadzi program nie mając pojęcia jakie pytania zadawać gościom. Chudy a.k.a krzywy udaje "Lisa".
Operatorzy to następna bajka. Kadrowanie do bani, jak w tle znajdzie się coś jasnego to już osoba z przodu czarna.
Wodzu ... i tu przemilczę, za dużo osób to będzie czytać. Kto go poznał sam wstawi tu sobie epitety jakie mu się nasuną.

Udało im się zaistnieć bo przeciętny mieszkaniec miasta będzie się cieszył że go o coś telewizja pytała i będzie oglądał czy go dali i jak wyszedł. Standard...
Jak ktoś ma trochę oleju i nie szczerzy się by go widzieli to zauważa marny poziom i słabą jakość tej "telewizji".

Słowo telewizja w cudzysłowie bo to raczej twór telewizjopodobny.

0 0
ID:16455

Hahahaha

ależ ten twór, zwany sam przez siebie telewizją, czyli Kujawy się zbulwersował! Pięć wpisów jednego gościa! Skacze gul? Prawda jest taka. Kujawy, to żenada, jeśli mi się ręka na pilocie "omsknie" i nie daj boże włączę to coś, zawsze mam z nich bekę. Kabaret. Tylko boli mnie ten człon:)w ich nazwie "Kujawy". Nie życzę sobie, żeby tacy wozili się na tak rozpoznawalnej marce. Nazwijcie się TV Nieudolni.

0 0
ID:16456

TV Kujawy

O wiele lepsza z nazwy, nie kopiuje z tvn24 nazw, z programu jest TV Kujawy.
Proszę popatrzeć na żywo:
http://www.tvkujawy.pl/

0 0
ID:16458

Zaraz ,zaraz

A co Wy nazywacie stacjami telewizynymi? Bo wymienione wyżej stacje raczej zasługują na miano radiowęzłów szkolnych sponsorowanych przez miejscowych politykierów ,więc okreslenie ,,telewizja '' jest raczej ponad miarę .

0 0
ID:16460

wloclawek.info.pl

"Pięć wpisów jednego gościa!"

nie wiem na jakiej podstawie "hahaha" tak twierdzi, ale to nieprawda. Każdy wpis w tym temacie pochodzi z innego ip. Prosimy o nie wprowadzanie w błąd internautów.

0 0
ID:16462

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA