kto mi powie kim jest lekarz orzecznik Zus pan J.......?bo...

kto mi powie kim jest lekarz orzecznik Zus pan J.......?bo chyba raczej nie lekarzem.wydaje mi się,że lekarz nie potraktowałby tak chorego człowieka jak on potraktował mojego tatę.
ja rozumiem-można być zmęczonym,można mieć ciężki charakter,ale nic nie tłumaczy jego tekstów kierowanych w kierunku mojego taty.kiedy ww lekarz zobaczył bliznę na ręku zapytał mojego tatę dlaczego sie pociął.oczywiście na jednym takim pytaniu się nie skończyło,bo powtórzył je jeszcze ze trzy razy.
potem zwrócił uwagę na nos,który mój tata miał złamany w wieku 17lat.lekarz stwierdził: "no,widzę,że się piło wódeczkę i dalej się pije".kiedy tata zaprzeczył lekarz nie uwierzył.musiał zapytać "to czemu pan ma nos złamany?".
pytam-jak można tak traktować człowieka po udarze mózgu i zawale serca????

6 komentarzy

bóm

Takiemu jak ten pseudo medyk w mordę dać to mało. Niedawno opisano zdarzenie (http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100707/WLOCLAWEK01/846754036), jak lekarka odmówiła przepisania środków rechabilitacyjnych w Kolmedzie na trzy miesiące, bo wcześniej pacjentaka może umrzeć. Taka szczera była wobec córki opiekującej się staruszką.

A ja teraz na wszelkie kontakty z medykami zabieram dyktafon i tylko czekam na okazję. Będę miał wtedy mozliwość wytoczyć pokazówkę.

0 0
ID:16742

Pytanie

Czy WY nie rozumiecie ,że ten ,,weterynarz'' jest na posadzie ZUS ,więc nie może być obiektywny w ocenie zdrowia pacjenta ?

0 0
ID:16752

bóm

Z moich obserwacji wynika, że weterynarze mają znacznie wyższy poziom etyczny niż medycy. Proszę nie obrazać weterynarzy.

0 0
ID:16760

PACJENT

po prawdzie to i tak był łagodny , Tata mniał szczęście.zus nie ma lekarzy tylko nawiedzonych specjalistów uzdrowia nawet nieboszczyka jak trzeba.

0 0
ID:16797

Pytanie

Etykę wraz z tekstem przysięgi lekarze- orzecznicy ZUS zostawiają przed drzwiami gabinetów lub przy kasie .

0 0
ID:16826

pacjent doktoraJ.

nazwijmy rzecz po imieniu pan doktktor J. To nie muszę zgadywać pan niedorzecznik Krzysztof J....... nie tylko pani tata został przez tego pana tak potraktowany. Ale proszę się nie martwić nawet lekarze nie mają o tym panu dobrego zdania

0 0
ID:69510

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA