Panie Prezydencie Pałucki, dziękujemy Panu za Pana...

Panie Prezydencie Pałucki, dziękujemy Panu za Pana inteligencję. Aż żal słuchać pana posła z PiSu czy jego "kolegów" z prawicy. Dobrze, że my mieszkańcy Włocławka nie musimy się wstydzić za Pana Pałuckiego! Pokazał od 2006 roku, że jest Prezydentem wszystkich a nie jednej partii, nie przepłaca na "opiekę" społeczną tak jak poprzednik, zajmuje się inwestycjami jak obiecywał i jest pracowitym i inteligentnym człowiekiem. Dziękujemy Panie Pałucki!!!

7 komentarzy

jp

zaraz gęby otworzą szczekacze z antywłocławskiej opozycji i ich poplecznicy.

0 0
ID:17044

kołomyja

Popieram przedmówcę, chciałbym zwrócić uwagę na ciekawe i dziwne zachowanie pana Kazimierczaka w czasie konferencji, no i fajnych ma nowych kolegów, Zbonia i dyrka WORDU.

0 0
ID:17047

bóm

Nikt mnie nie posądzi o to, że jestem PiSim szczekaczem, ani o to, że uwielbiam „Zbonia i dyrka WORDU”.
Ale takie wazeliniarstwo jest obrzydliwe.
I czym ten wpis różni się od dwóch ostatnich sławiących meleksa za „zorganizowanie” piwnej (oj oj oj – z zimnym … Okocimiem) zabawy ludowej.

0 0
ID:17049

POdglądacz.

PisuArek-Ty nawet nie wiesz Prezydent Włocławka, kupił sobie do gabinetu lustro i zyskał najlepszego przyjaciela.

0 0
ID:17050

Pi

Co robi prezydent Pałucki i jego zastępcy gdy chce zobaczyć dobrze zarządzane miasto?
Jadą na weekend do Kowala.

0 0
ID:17051

kasia

trzeba przyznać, że we Włocławek zmienia się na plus. Jest sporo inwestycji - nie przeszkadzają mi narazie rozkopane ulice - bo wiem, że za niedługi czas będzie wreszcie normalnie i napewno ładniej. Jakie mam zastrzeżenia - jest po prostu brudno - ale trudno za to winić prezydenta w 100% - to od nas w dużym stopniu zależy jak będziemy zachowywać się na ulicach i czy zauważymy kosze. Należałoby pogonić osoby za to odpowiedzialne.

0 0
ID:17064

witto

zmień sobie nika na "czopek" bardziej bedzie pasował.

0 0
ID:17065

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA