Jestem święcie przekonany,że w wyborach na prezydenta...

Jestem święcie przekonany,że w wyborach na prezydenta miasta Włocławka partia polityczna jaką jest "Prawo i Sprawiedliwość" wysunie kandydaturę byłego senatora Najjaśniejszej Rzeczpospolitej Pana B.K.
Kandydatura ze wszech miar wskazana,chociażby z uwagi na znajomość spraw polityki krajowej jak i spraw zwiazanych z Naszym Szacownym Grodem.Wszak wymieniony przeze mnie ewentualny kandydat piastował w swoim czasie funkcj rajcy miejskiego
Ze względu na profesję wymienionego kandydata- w przypadku wysunięcia Jego kandydatury przez "PiS"- będzie to miało również niewątpliwie wpływ na architektoniczny wizerunek miasta.
Może wreszcie przestaną powstawać we Włocławku "potworki" architektoniczne nie współgrajace architektonicznie z otaczajacymi je obiektami miasta.

1 komentarz

Bartek

Łukaszek go nie puści. Sam wie, że ma bardzo małe szanse by kolejny raz dostać się do Sejmu i kampanię prezydencka traktować będzia jako ostatnią deskę ratunku. Swoja drogą to ciekawy jestem Co Łukaszek robić będzie jak ludzie go z Sejmu wywalą. Doświadczenia zawodowego nie ma (nielicząc 3 miesięcznej przygody w MZOZ). Wiek już też słuszny. Jako redaktor się nie sprawdził. Może meleksami po mieście będzie woził? Ale pewnie po Kowalu, bo tam łatwiej :-)

0 0
ID:17168

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA