Mam pytanie do bóm :są przecieki ,że funkcję Prymasa...

Mam pytanie do bóm :są przecieki ,że funkcję Prymasa Polski obejmie człowiek z PEŁO,bo tylko ta jeszcze im brakuje.My mohery jesteśmy bardzo zmartwieni tym przeciekiem.

8 komentarzy

bóm

Miło mi, ze jestem dla moherów takim autorytetem.

Jednak nie wiem kto jest Waszym, moherki aktualnym guru. Ale skoro z jakichś powodów się on wyczerpał, albo chcecie go pogonić (bo np. donosił Rosjanom kiedy Lech miał latać), to miałbym propozycję.
Zgłoście moją kandydaturę. Jak wiecie dobrze się orientuję w sprawach Waszej organizacji, jak założę pierścień – pozwolę się od czasu do czasu polizać, w sukienkach jeszcze nie chadzałem, a ponoć w upał, jak się nic więcej nie włoży, jest przyjemnie chłodno pod kiecką.
Oczywiście zapytajcie najpierw mnie, czy się zgodzę. W XIV – XV wiekach nawet papieżami bywali świeccy. Oczywiście mieli z tego niezłą kasiorę i władzę. Jeżeli zaproponujecie odpowiednio atrakcyjne warunki, to nie mówię - nie.

Jak już zostanę wybrany (wyznaczony ?), to zmienię nicka na:
Wasz Wallenrod

0 0
ID:17283

rocznik966

Koalicjo Moherowa by poznać całą prawdę co się dzieje w naszym kraju trzeba mieć świadomość KTO JEST KIM W POLSCE:

A CAŁA PRAWDA jest na tej stronie:

http://judeopolonia.wordpress.com

JA mówię NIE! A TY? /jeśli masz jakieś pytania to służę/

„Z głębi dziejów, z krain mrocznych,
Puszcz odwiecznych, pól i stepów,
Nasz rodowód, nasz początek,
Hen od Piasta, Kraka, Lecha.
Długi łańcuch ludzkich istnień
Połączonych myślą prostą.

Żeby Polska, żeby Polska!
Żeby Polska była Polską!...”

0 0
ID:17289

rocznik966

Koalicjo nie życzę Ci by bóm był Twoim autorytetem!

0 0
ID:17292

koalicja moherowa

Oto lista żydów i to jeszcze nie wszyscy są podani ttp://www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=polityka&id=716

0 0
ID:17295

bóm

(cytat)
~koalicja moherowa
„Oto lista żydów i to jeszcze nie wszyscy są podani …” (koniec cytatu)

Oj mohery. Jak mogliście zapomnieć o najważniejszych (przynajmniej dla Was) Żydach.
Lista powinna zaczynać się tak:
1.Jezus z Nazaretu (ישוע, ישו Joszue, Jehoszua)
2.Maria z Nazaretu (מרים Marjam)
3.Józef z Nazaretu ( יוֹסֵף)
4.Piotr Apostoł, (Szymon Piotr, Petrus, Πέτρος Petrus)

A tak nawiasem mówiąc, może jakiegoś Jankiela na tego Waszego, jak mu tam – prymusa.
Precedensy już były (patrz – punkty 1 i 4).

0 0
ID:17297

cyklista-wylogowany

Szanowny Bóm.
Napisy w języku hebrajskim napisane zostały mimo wszystko pokracznie.Od tyłu Czcigodny.Wszak jeżeli już zastosowałeś litery hebrajskie to zapewne wiesz,że czytamy od prawej do lewej strony.A co ze znakami diaktrycznymi wszak nie wszyscy goje uczący się języka hebrajskiego od razu pojmują czy jest np.ja, je, jo. Stąd nikt nie wie jak wymawiać słowo JHWH(ponieważ napisane jest bez znaków diaktrycznych)
To tak jakbym napisał nie "Bóm" lecz "Mób"
Z wyrazami szacunku-cyklista
Przepraszan za małą dygresję.Chcąc znać wrogi Twoje ucz się ich języka-to moje motto.

0 0
ID:17300

bóm

Dzięki przezacny @Cyklisto. Wezmę te uwagi do serca.
Mam nadzieję, że moja nieudolność kaligraficzna nie fałszuje istoty sprawy, czyli faktu, że wymienione postacie są Żydami.

Ja osobiście zupełnie nie klasyfikuję ludzi wg. pochodzenia etnicznego. Uważam, że są bardziej przydatne kryteria ich sortowania, np. głupi i mądrzy, fanatyczni i normali, mohero-PiSiory i reszta.
Łączę wyrazy szacunku.

0 0
ID:17304

cyklista-wylogowany

Szanowny Bóm zarówno kaligrafia hebrajska jak i arabska jest sztuką.Te litery to tylko i wyłącznie druk gazetowy(uproszczony)
Mam nadzieję,żę nie żywisz do mnie urazy.
Z szacunkiem-cyklista.

0 0
ID:17320

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA