Tego jeszcze nie było.Anwil jako jedyna firma nie chce...

Tego jeszcze nie było.Anwil jako jedyna firma nie chce uznawać zwolnień jakie dostają Honorowi Dawcy Krwi.Słyszałem o przypadku cofnięcia takiego zwolnienia.Mam nadzieje że Europejska Fundacja Honorowego Dawcy Krwi zajmie się takimi praktykami.

4 komentarze

Arktos

Bzdury piszecie kolego ja pracuje na KA i problemu nie ma a nawet powiem więcej jest lepiej niz być powinno bo ten jeden dzień odbieram kiedy mi pasuje a nie w dniu oddania krwi.

0 0
ID:17573

Ziomal

Nie możesz odbierać w inny dzień ,zwolnienie dotyczy tylko i wyłącznie dnia kiedy oddałeś krew.Ja również słyszałem o cofniętym zwolnieniu czyli nie jest to 1 przypadek(miało miejsce w tym tygodniu)

0 0
ID:17577

Arktos

Wniosek z tego jest taki-wszystko zależy od przełożonego w moim przypadku kierownika a on jest OK nie widzi problemu odebrać ten dzień kiedy mi pasuje.Niestety są ludzie i ludziska i ja to rozumiem ale pomyłką jest pisać,że w całym zakładzie łamane jest prawo bo to nieprawda jest.

0 0
ID:17584

normal

"jan serce"napisał "że Anwil jako JEDYNA firma"itd.i tu sie myli bo niektrzy własciciele firm poszli dalej i skutecznie wybili pracownikom oddawanie krwi własnie zeby nie było dni wolnych.

0 0
ID:17585

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA