Blok Troski o Wl.... Horonziakow aktywowal sie i wylazl znow...

Blok Troski o Wl.... Horonziakow aktywowal sie i wylazl znow na palace slonce wyborcze co by nabrac opalenizny na kolejne pare lat.
Tak ich duzo wszedzie.... ze boje sie otworzyc lodowke, zeby tam ich nie zobaczyc.
Sa specjalistami od historii, archelogogii, ekonomii a Pan Horonziak tez od zanudzania dlugimi wypowiedziami.
Jego piekny manieryczny glos wprowadza moj mozg w narkotyczne wibracje..
A co Wy na to?

15 komentarzy

rolnik

Ciekawe czy Horonziakowie jeszcze to robią? Przy takim ciśnieniu na stanowiska.

0 0
ID:18124

[...]

Zgadza się. Historia to lans w CW24 jedyna znawczyni dziejów miasta Włocławka. Może i ma rozległą wiedzę ale szkoda ,że nie ma odrobiny taktu i co ważne skromności Pani areolog. Zaopora wodna, a na prywatnej wycieczce z przewodnikiem i CW24 nie kto inny jak Pani Horonziak.

0 0
ID:18125

wyborca

mysle ze przez te 4 ostatnie lata duzo robil ,ale zamieszania wokol swojej osoby.ze spraw spolecznych' ktore mial rozwiazywac najlepiej mu wyszly losowania grup pilkarskich FUTSALU. A co z innymi problemami .... ,a moze losowanko co by tu jeszcze zlikwidowac.mysle ze temu PANU dziekujemy

0 0
ID:18127

Włocławianiuuuniuś

Towarzyszu!!!
Ja ktoś ma co do powiedzenia, niech mówi, bo jak jestem w temacie to jest nadal ustrój demokratyczny i pluralizm. Mówić każdemu wolno, … Jak słyszałem to można się zapisać do BTOW, organizacja otwarta….. dobry pomysł do tych co nie są zdecydowani.
No chyba że lubisz posłuchać naszego radnego Krzemieniowskiego….. bo ja ni choroby nie mogę ani jednego słowa zrozumieć.

0 0
ID:18128

rolnik

~Włocławianiuuuniuś
Ale wystarczy jak posłowie mówią!Jak widzisz też zgłupiałeś od ich gadania.Mówić a mówić to różnica .Chyba ,że mów Włocławianiuuuniuś do mnie jeszcze...hahaha

0 0
ID:18129

Taaa

,,Oni nie muszą się na niczym znać ,wystarczy ,że potrafią zarządzać'' -i tu jest całe nieszczęście tego miasta i nie tylko .To tak jakby pianista miał zarządzać fermą drobiu i nakazał kurom , by znosiły kwadratowe jajka ,bo wtedy są mniejsze koszty magazynowania -Kabaret Moralnego Niepokoju przy takich ,,zarządcach " to tragedia ,a nie kabaret .

0 0
ID:18130

btow

Głosując na Pałuckiego - wybierasz Horonziaków!

0 0
ID:18133

logarytm

O O O! Horonziakowie to potega i basta! zreszta nie wiem czy piszacu tu uprzejmie zauwazyli .ze CI PANSTWO sami nie mianowali sie do rady lecz niestety zostali wybrani!!! Jacy wyborcy taka rada i w spoleczenstwie tego miasta nalezy szukac winnych. ot co.! pokazac IM czerwona kartke isc masowo do urn a wtedy da sie rade a tak to mamy brukowane ulice, obskurne dymiace kamienice i zadowolone mordeczki szanownego malzenstwa ktore za nasze pieniadze realizuja swoje marzenia i wizje na to pozwalamy i tyle drodzy wloclawinie...

0 0
ID:18134

jp

nie wiem jak głośno byście krzyczeli czy wrzeszczeli to nie zakrzyczycie ich sukcesów dotyczących miasta.PROSZĘ UCZCIWIE POKAZAĆ OSOBY CO TYLE ZROBIŁY DLA WŁOCŁAWKA.Ich nie wybrano za namową z ambony,ale społeczność włocławska powierzyła im mandat demokratycznie wcale z niemałym wynikiem.

0 0
ID:18139

ale numer

Tzn ten niemaly wynik to te 250 glosow na Horonziaka w ostatnich wyborach? Mamy wiceprezia z madantem spolecznym 250/100000 miekszancow? Ale bajer. A co oni niby zrobili jeszcze? Konkret?.

0 0
ID:18153

Włocławianiuuuniuś

Rolniku drogi, mówić a mówić jest różnica...hmmm, zależy jak to napiszesz, bo dla mnie to to samo. Słucham wielu mówiących w tym mieście i tylko słysze, ale nie widze, cypr już widziałem, dwóch kandydatów z PO, hehehe....no i Ciebie tyż.

0 0
ID:18157

Mielek

Klepcie sobie swoje a ja i tak na Horonziaków będę głosować , bo na naszej dzielnicy dzięki nim jest postęp. I tylko to mnie do tego nakłania , a nie kolor czy opcja polityczna. I basta. Re komenty nawet mnie nie interesują. Bo polityczne wypociny z poglądów wielu forumowiczów o kant ... rozbić. Interesuje mnie tylko skuteczność działania radnych dla dzielnicy.

0 0
ID:18166

rolnik

Mielek ma rację,tak czy siak licza się wyniki.

0 0
ID:18170

do mielek

a co to za postep? że przy każdej ulewie deszczówka z drogi zalewa piwnice i posesje? nie bądź śmieszny. H.. dla michelina to tylko festyn robi co roku lol

0 0
ID:18183

jp

Ale Numer pokaż wszystkich radnych wyniki wyborcze,dopiero będzie dyskusja.

0 0
ID:18184

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA