Niedługo na pasażu na ul Promiennej nie można będzie...

Niedługo na pasażu na ul Promiennej nie można będzie wejść.Z jednej strony i z drugiej na samym wejściu do pasażu badyle porozkładali skrzynki z owocami,że wózek z dzieckiem się nie mieści a przecież to jest nie teren handlowy tylko do przechodzenia.Administrator SM położyła lachę albo co ? Bo co pewien czas ten temat wraca i dalej to samo.Może by tak jakie krzyże zamontować,to by się pazerni badyle ze skrzynkami do sklepów cofnęli. Nie ma czasu na kontrole bo chodzi i patrza gdzie by to jeszcze jako drzewa wyciąć.Na co im tylo drewna,może na to krzyża.

11 komentarzy

szuja

W środku też jest nie lepiej,niektórzy się strasznie rozpychają jakby przejście do nich należało.

0 0
ID:18470

jadzia

skoro podpisujesz się nazwiskiem " pasaż..." , to Ci powiem ,że tam jest nie tylko ścisk i brak przejścia ale jest i brud i smród .Pretensję miej do właścicieli tych straganów udających sklepiki .Można to tylko porównać z klatkami schodowymi pobliskich bloków, ale to jest już inne zagadnienie.

0 0
ID:18476

eye

A ja się cieszę, że jest duża oferta i rolnicy przywoążą swoje naturalne wiejskie produkty (kaczuszki, twarożek itp), a zbieracze grzyby czy jagody.
I denerwują mnie, uważające sie za pępki swiata babony, które swój przychówek ciągną na zakupy i wpychają się wszedzie wózkami. Bachory zostawiać w domu i dać ludziom sprzedawać i kupować.

0 0
ID:18477

seen

Bardzo dobrze, że towar jest dostępny i można go dokładnie obejrzeć.
Jak ktoś chce spacerować i wypoczywać w miejscu do handlu - niech idzie do galerii - będziemy mieli miejscowe galerianki.
Na wszystkich tego typu bazarach na świecie towar jest eksponowany własnie w taki sposób. I mądry administrator to rozumie.
A niektóre samice pewnie zamiast owoców i warzyw chętnie by prezentowały swój miot.
Brawo @eye - bachory trzymać w domu, albo zorganizujcie sobie wystawę przychówku na stadionie (taką, jak rasowych piesków) i tam możecie z wózkami biegać sobie do woli. Ja nie potrzebuję, aby wystające z wózków brudne łapy chwytały mnie za odzież, a wózki przeszkadzały w normalnym poruszaniu sie.

0 0
ID:18480

wadera

~jadzia
Masz pełna rację.Warzywa ,owoce,galerie sztucznych kwiatów i inne produkty spożywcze powinny być trzymane w przeznaczonych do tego sklepach a pasaż pomiędzy nimi do swobodnego przechodzenia ewentualnych klientów.Jest kilka butików nadających się do pochwały np. Rose, ale to kropla.Gdyby może nie zapach z tej perfumerii to pozostał by mi z ostatniego pobytu tam, zapach śmierdzącej kapusty i siarkowodoru wychodzącego z nieczyszczonych studzienek i sikający kundel na postawoine na środku przejścia skrzynki z owocami oraz tandetne chińskie zabawki. Smacznego.

0 0
ID:18481

anti

Jak się komuś nie podoba w pasażu, to niech robi zakupy w innym miejscu - np. na rynku przy kaliskiej albo w sklepach owocowo-warzywnych. Nikt nikogo nie zmusza do chodzenia na zakupy właśnie tam.
Mnie się tam podoba i mimo, że mieszkam na innym osiedlu właśnie w Pasażu lubię robić zakupy. A to właśnie dzięki temu, że towar jest blisko klienta.
Szanowni sprzedawcy - nie przejmujcie się szczęknięciami wiecznie niezadowolonych pojedynczych egzemplarzy. Wasz sposób handlowania ma poparcie znakomitej większości. Lubimy u was robić zakupy więc nic nie zmieniajcie.

0 0
ID:18486

anti avanti

Bajerek na sto.Ty nie kupujesz a sprzedajesz to olane jabłuszka.Z tego co wiem,to towar powinien być w sklepach bo tylko od tej powierzchni płacisz podatki, a sprzedajesz na powierzchni dwa razy większej niż masz sklep.Ile odpalasz ? Hehehe

1 0
ID:18488

voodoo

@anti awanti ma rozumek jak Winnie the Pooh, więc nie potrafi zrozumieć, że ktoś może być zadowolony z czegoś bezinteresownie.
I jak mohery z Krakowskiego Przedmieścia mniema, że bezinteresownie można złościć się, krytykować i nienawidzić, szczególnie, jeśli ma się wokół ludzi rozradowanych i ukontentowanych. Pewnie to nowy przejaw aktywności Paranoi i Schizofrenii.

Handel na pasażowym bazarku jest OK. Rozczarowani, naburmuszeni i nadąsani – szukajcie satysfakcji gdzie indziej.

0 0
ID:18490

sklepowa

~voodoo-mózgowie to ty masz na pewno

0 0
ID:18495

Przekręty

Zarząd i Prezeska nie przejmuje się poczynaniami administracji bo ma na głowie interesy typu jak opylić znowu kawał dzierżawionego wieczyście gruntu pod budowę nowego obiektu handlowego.Buhahaha

0 0
ID:18507

szuja

A prorok Jackowski wziął ślub i śpi i kawałek dzierżawy mu się śni!

0 0
ID:18517

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA