Czy ktoś z was ogląda włocławską cw???? to żenujące co...

Czy ktoś z was ogląda włocławską cw???? to żenujące co się tam pokazuje od jakiegoś czasu tylko pisiaki i horonziaki tam są pokazywani! gdzie obiektywizm??? To taka włocławska tvtrwam... wstyd!ja tam wycofuje wszytskie swoje reklamy

12 komentarzy

zenon zięba

ta telewizja to chorągiewka ... w którą stronę wiatr zawieje tam się układa ... zresztą Pan właściciel TV do interesów się nie nadaje bo na wszystkich swoich klientów ze sklepu motoryzacyjnego który prowadzi wzywa firmę ochroniarską jak tylko ktoś coś chce zwrócić i wywala ze sklepu ...

1 0
ID:18627

TRWAM

Teraz dopiero to zauważyłeś !?!?!? Przecież już sama nazwa, żywcem kopiowana z tvn24, cała oprawa kopiuj z tvn24. Jedynie kujawy telewizja jest na poziomie, nazwa normalna, niestety nie wiesz pewnie kto jest wlascicielem tej cw......

0 0
ID:18629

szuja

Lepiej prowadzona niż Kujawy.

1 0
ID:18635

Harcownik

jeśli ktoś jako wzór stawia tvkujawy, to nie ma pojęcia lol o mediach

0 0
ID:18641

Taaa

Nikogo nikt nie zmusza do oglądania tego badziewia ....więc o co te żale .Ale niestety co do poziomu tych TV to święta prawda -kargulowo-pawlakowa telewizja ...

0 0
ID:18644

CW24

CW jest o 1000 razy lepsza niż TVK, która jest bardzo obiektywna.CW pokazuje więcej informacji i bardziej dokładnie.

0 0
ID:18646

bez porównania

nie porównujmy cw z tvk, bez przesady. ja rozumiem że hejting na info jest ostatnio modny, ale bez jaj. Przeciez cw sie nie da oglądać, od strony technicznej to cw nie ma nic wspólnego z telewizją. Tam się nic nie zgadza, wszystko jest na odwrót. Kulawe to jakieś takie, na siłę robione. Staram się nie oglądać, bo nerwicy dostaje tylko. O dziadowskich "drukowanych" audycjach , ktore pojawiły sie w roku wyborczym nie wspomnę, bo szkoda gadac. Dziekuje tylko cw za zaistnienie, bo dzieki nim bujneły sie w koncu kujawy. tvk - o niebo lepszy warsztat pracy, wszystko jest lepsze, tylko że mało coś tych programów. Podobno oni tam dopiero zaczynają tak naprawde się rozkręcac, oby. trzymam kciuki!

0 0
ID:18647

no bez jaj

obie telewizje są kulawe. chwalicie tvkujawy? co powiecie o sport cafe, gdzie gościowi dzwoni telefon i on go dwa razy odbiera???? czy można było zrobić dubla albo tego wyciąć? prowadzący jest do bani. albo jak kiedyś gadał z jakimś harcerzem swoim kumplem, rękę mu na antenie podał itd itp. przecież to kompromitacja. nie wspomne o "wywiadach" pani k., w których pytania to chyba sami goście sobie piszą, np. grządziel, pałucki i inne tego pokroju. to samo cw i ich wywiady z h..... i innymi. we włocławku nie ma obiektywnych mediów!

0 0
ID:18648

hehe

nono, nieaktualne dane masz kolego. otóż pani K. nie zrobiła żadnego wywiadu od ponad pół roku, grządziel? buahaha,prawie rok temu, heheh, żenujący jesteś maciuś, wymyśl coś lepszego, a przede wszystkim coś aktualnego, bo nie wiem czy wiesz, ale ostatnio się pozmieniało troszke...

0 0
ID:18650

szuja

~Harcownik

jeśli ktoś jako wzór stawia tvkujawy, to nie ma pojęcia lol o mediach
Widzisz koleś ja nie napisałem,że stawiam za wzór TV Kujawy.Coś nie coś jednak wiem . Wiem np. ,że Kujawy dużo zainwestowały ostatnio w nowy sprzęt itd. Prezes musiał w końcu się ugiąć i przyjął mamonę.Jednak konkurencja zadziałała.

0 0
ID:18661

wloclawianiuuunius

do TVPIS
Jak ktoś ma coś do powiedzenia to niech mówi.
Jak ktoś nie chce słuchać - pozostaje ponad 40 innych kanałów.
ps. Chyba bardzo lubisz rodzine H.... że nawet o nich piszesz nonstop.

0 0
ID:18669

yoyoyo

a wracając do tvkujawy. mówi się, że to "pałucki TV". że promują tylko prezyudenta, na co jej zwolennicy twierdzą inaczej. tymczasem włączam dziś o 17;15 tvk na puls miasta i co widzę? o 17;15, w czasie kiedy miał lecieć serwis informacyjny, leci konferencja prezydenta o remontach dróg. myśle sobie: pewnie więcej takich jak ja chcuiało obejrzec puls miasta, a tu pałucki. no nic, poczekam, obejrzę (po raz 20ty). o 17:25 rozpoczłą sie puls miasta. co po nim? konferencja pałuckiego... wnioski wyciągnijcie sami:)

0 0
ID:18686

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA