Jakież było moje zdziwienie jak przeczytałem w gazetce...

Jakież było moje zdziwienie jak przeczytałem w gazetce P.prezydenta jak dziękuje biskupowi że dzieki jego wyrozumialości /remontując kościelne zabytki/ przyczynił się do rewitalizacji Wlocka, dobre mi to,wydał nasze pieniadze i jeszcze dziekuje, a moze by tak napisał ile uszczuplił nasz budzet, miasto zadluzone - obligacje,glosujac na Pana myslalem ze jako przedstawiciel SLD odsunie P od żłobu kościół, dosyc dostali ponad 50 MILIARDÓW odszkodowania - za co, a co dostali ludzie -Fige

8 komentarzy

szuja

Tylko Kazimierz Wielki skrócił o łby czterech przemądrzałych kiecoli i nic .Oni nie zostali świętymi a on Wielkim.Hahaha

0 0
ID:18701

wyborca

@ szuja
Natomiast Ty, pozostanieniesz na zawsze , małym człowiekiem.

0 0
ID:18703

fan- meleksa

ciekawe czy twój Zbonikowski odsunie kiecoli od żłoba jak on tak z nimi mocno trzyma

0 0
ID:18704

Pytanie

Podobno ,,błogoslawieni ubodzy'' mają dostać zwrot kolejnych hektarów w okolicach Włocławka .Jak w tej sytuacji brzmi przypowieść o wielbłądzie i uchu igielnym ? Jak anegdota ?

0 0
ID:18708

wloclawianiuuunius

do A-Z
Powiem Ci że Ameryki nie odkryłeś, Olek wsiadając do papamobile rozpoczoł ten nurt służebnośći kościółkowi. Zresztom zawsze w kasie gminnej nawet w latach 70-80 tych był mały fundusz na remont kościołów. Tego nikt nie zmienił i nie zmieni, ani SLD/PO/PIS/... nie ma takiej siły. Zresztom obłudny jesteś pisząc te słowa, a potem w niedziele idąc do kościoła jako pierwszy ministrant.
Ta firma działa już w Polsce 1000 lat i nawet Kaziu tego nie wytępił. Potrzeba tu ino z prawdziwego zdarzenia inspektorka z izby skarbowej i traktowaniu każdego batmana jako pewnego podejrzanego. Pochówek już obcinają do 4 tys. Ciekawi mnie ile batmanki zmniejszą koszta pogrzebu.

0 0
ID:18710

pinokio

Co widze? znowu halas o kosciol???? Nic ich nie ruszy szkoda sliny a poza tym to gadacie ale na religie dzieci posylacie no bo bal komunijny i co ludzie powiedza...? to samo pogrzeby.. a kto wam kaze zamawiac msze ., ksiezy.. ziemia poswiecona na cmentarzu i ktos bliski moze pare slow o zmarlym powiedziec bo go znal no ale znowu co ludzie powiedza... i ONI o tym wiedza!!! To czystapsychologia i po cholere gadacie a nic nie zmieniacie??? w swoich postepowaniach!!! Trzeba sie odwazyc... nikt nie myslal ze komune da sie zmiesc a jednak ale trzeba COS ROBIC!!!!!

0 0
ID:18714

do pinokio

To prawda i kto się odważy na kolędzie zapytać o te odzyskiwane majątki ,,błogosławionych ubogich ''?

0 0
ID:18716

A-Z

Pinokio - dobrze mówisz krytukując piszących, napisz co Ty robisz może masz sposób, komuna tez od razu nie upadła, zobacz co sie dzieje na zachodzie z kosciołem, przejdzie to przez granice do nas tylko ze moze byc za pózno bo wszystko bedzie koscielne

0 0
ID:18720

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA