Dziś będac na Cmentarzu Komunalnym ,zauważyłem że...

Dziś będac na Cmentarzu Komunalnym ,zauważyłem że Cmentarze Warszawskie są gorzej utrzymywane niz we Wloclawku ,chodzi mi o czystośc ,stan kostki brukowej ,trzeba pochwalic służby utrzymania Urzędu Miasta.

6 komentarzy

Temat;Cmetarz Komunalny

Nie ma co narzeka

0 0
ID:19913

pamar

Cyt. "...trzeba pochwalic służby utrzymania Urzędu Miasta". No tak zbliżają się wybory i TRZEBA POCHWALIĆ. A tak nawiasem mówiąc służbą utrzymania urzędu jest niewątpliwie Straż Miejska wystawiająca nam mieszkańcom mandaty a m. in. z tych mandatów utrzymuje się urząd. Pusty śmiech mnie ogarnia co niektórzy klakierzy potrafią wymyślić.

2 1
ID:19926

ALICJA

Za utrzymanie porzadku na cmentarzu odpowiedzialny jest MZUK i robi to przez caly rok.Wybory nie maja nic do tego. Ludzie PANA B..... ciezko pracuja aby bylo czysto.

2 0
ID:19943

ela

pamar - a może trzeba chwalić to co dobre, a ganić to co złe i nie kojarzyć sobie to z nadchodzącymi wyborami.

1 0
ID:19949

Warszawiak

Dlaczego pytam się.we Wloclawku nie mozna nikogo pochwalic przepraszam,,,,,,

2 0
ID:19953

Pytanie

A znasz cennik obowiązujący na cmentarzu KOMUNALNYM (utrzymywanym z podatków )we Włocławku -jak na takie male miasto -to astronomia . By oplacić na 20 lat miesjsce pochówku trzeba zaciągnąc pożyczkę w banku -rada urzędników .

0 0
ID:19990

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA