ULICA NOWCY !!!!!!!!!! Jestem mieszkańcem pobliskiego...

ULICA NOWCY !!!!!!!!!!
Jestem mieszkańcem pobliskiego bloku przy ulicy Nowcy i to co sie wyprawia na tej "ścieżce" i przyległym parkingu woła o pomstę do nieba. Cała ulica zapchana samochodami które ustawiają sie po jednej stronie jezdni uniemożliwiając wycofanie samochodem z parkingu. Przy ulicy znajduje sie piekarnia, sporo mniejszych sklepików co dodatkowo powoduje wzmożony ruch a zwłaszcza w godzinach popołudniowych. Przyjedzie pacjent do piekarni, zostawi auto na drodze i ma wszystko w d.... LUDZIE JA WAS OSTRZEGAM, ze jak nie będę mógł wyjechać samochodem z parkingu to będę rzucał w nie ziemniakami z balkonu
Pozdrawiam

10 komentarzy

pelagia

A wystarczy znak zakazu parkowania po stronie piekarni.Bo policjanci przyjeżdżają na pizzę i mają wszystko gdzieś

0 0
ID:837

marys

hehe dobre, dobre jak ktoś ziemniakiem zarobi to na drugi raz trochę pomyśli bo faktycznie jak jest tak jak piszesz to sytuacja nieciekawa

0 0
ID:838

ojojoj

rzeczywiscie ruch tam jak diabli, rzadko kiedy mozna znalezc miejsce na parkingu wiec stawiaja ludzie auta gdzie popadnie co i mi sie zdarza, no ale teraz to juz musze AC sobie kupic -)))))

0 0
ID:840

abc

sam jestes ziemniak i zapomniales jak chodziles po polu

0 0
ID:842

bebzun

stawiajcie je na trawnikach

0 0
ID:846

arek

po co od razu ziemniakami rzucać i sobie robić przypał wystarczy zadzwonić na policję lub straż miejską niech wlepi mandat bezmyślnemu kierowcy

0 0
ID:847

szofer

co jak co, ale bezmyslnosc niektorych nie zna granic. Bardzo czesto mozna zauwazyc samochody pozostawione na chodnikch, w miejscach gdzie obowiazuja zakazy parkowania, przed bramami wjazdowymi jak rowniez metr za zderzakiem innego samochodu. Zawsze tlumaczenie winowajcy jest takie samo - "ale ja tylko na chwile" a czlowiek jak nie moze ruszyc to nie wie ile bedzie czekal na takiego delikwenta i krew buzuje, wiec sie nie dziwie opisanej powyzej sytuacji

0 0
ID:848

kierowca

Do szofera.A czym ty jezdzisz? walcem drogowym,ze metr za zderzakiem to malo.

0 0
ID:850

Re kierowca

piszac metr za zderzakiem mialem na mysli odleglosc innego auta od samochodu zaparkowanego na parkingu i nie staraj sie byc zabawny tylko czytaj ze zrozumieniem

0 0
ID:851

matra mikołajczyk

oj, tak, zgadzam się-przejechac ulicą Nowcy, zwłaszcza rano graniczy z cudem. Nie raz się spóźniłam do pracy wyjezdzając spod własnego domu!

0 0
ID:985

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA