Gratuluje Alicji z CW24 odkrycia nowego zjawiska w miastach a...

Gratuluje Alicji z CW24 odkrycia nowego zjawiska w miastach a mianowicie korków przy wjeździe do jego centrów i w okolicy mostów (kiedy w zasadzie jest jeden) w godzinach szczytu. Nagroda Nobla z pewnością się należy a dla samego informatora jakieś dwie za ten donos. Proponuje też następnym razem pokazać jakieś przewrócone drzewo przy silnym wietrze albo ujemną temperaturę na termometrze w środku zimy...

8 komentarzy

seniorka

fakt! A moze otkryc dokonal naukowiec ufolog pan B? kto wie? ma takie kontakty...z BToW.....

4 2
ID:20595

`zas`

A uważam, że to wszystko wina Pałuckiego te korki na zawislu. Porobiło się tyle bogatych ludzi przez te 4 lata urzędowania. Mają wille, samochody po 2 w jednym domu przestali chodzić do pracy tylko jeżdzą samochodami. Ja proponuję aby się złożyli i wybudowali dla siebie most przez Wisłę tak będzie im wygodniej.Unikną korków na naszym pięknym moście. Ludzie opamiętajcie się zamiast wołać CW zacznijcie jeżdżić MPK.

3 0
ID:20599

Wesoły wylogowany

Dziś na szybie swojego samochodu dostrzegłem tajemicze znaki. Podejrzewałem o to ptaki siedzące na gałęzi jednak po chwili myśl o moich wpisach na tym portalu dotycząca Bloku zatroskanych skierowała się ku niebiosom,a konkretnie UFO.
Tajemnicza wunderwaffe Państwa Zblokowanych Troską to nikt inny jak ich kandydat na radnego Pan Stanisław B. Początkowo pomyślałem że jest tak jak w słynnym powiedzeniu z Gwiezdnych Wojen "Moc jest z Tobą". Włocławskie realia zmieniają nieco sens tego zdania. W rodzimej,kujawskiej wersji Włocławskich Wojen brzmi "Gó... jest z Tobą".

6 0
ID:20608

Stacha

Włocławek ma dwa mosty- przecież na tamie to niby co jest? Kierowcy mają klapki na oczach i nie myślą -wolą stać w korkach zamiast jechać przez most na tamie gdzie nie ma korków .i nie są w pobliżu prowadzone roboty drogowe.

6 0
ID:20610

jaś

NOBEL dla pani redaktor ALICJI za odkrycie stulecia - ciekawy jestem gdzie studiowała ta pani - korki we WŁOCŁAWKU to śmiech na sali - a reportaż to ŻENADA !!!

6 0
ID:20615

wloclawianin

No bez żartów... korki od 6:30-8:00 to nie jakaś tragedia. CW jasno określiła swoją stronniczość już dawno i coraz częściej dają tego dowody. Mieszkańcy Torunia non stop męczą się z korkami na moście - to też wina Pałuckiego? :P wg. CW zapewne tak

Szanowna redakcja chyba nie wie co to są korki na drodze. Droga na Targówek w Warszawie - trzy pasy ruchu w jedną stronę i wszystkie zapchane samochodami. Co 5-10 minut samochody pokonują tylko krótkie odcinki kilku metrów... i tak kilka godzin. Śmiać mi się chce jak oglądam takie reportaże. To też wina Pałuckiego? :)

Ciekawe kiedy zmienią nazwę na PiS24 :D

6 0
ID:20616

PIOTR

Dowód " rzetelności dziennikarskiej " dała wczoraj pani pseudo red CW K..... podczas relacji ze sprawy Prezydenta z p. Horonziak. Sędzina nakazała p. Horonziak przeczytać sprostowanie do swojego oświadczenia, a Kulińska przekazała, ze Pałucki się ze wszystkiego wycofał. Jej komentarze są na żenująco niskim, pozbawionym nawet odrobiny obiektywizmu poziomie. Nie jestem zwolennikiem obecnego Prez, ale uważam, że materiały emitowane przez TV Kujawy są rzetelne, robione profesjonalnie i przykro, że właściciel /e/ CW chcą konkurować na rynku medialnym za pomocą metod nie mających nic wspólnego z dziennikarswem.

5 0
ID:20646

-babcia-

P.Alicja jest młodą osobą i widać mało podróżuje po polsce,stąd jej niewiedza
jak się jeżdzi w innych miastach.Jak się stoi w korkach Warszawskich i innych
nawet mniejszych miastach,a szczególnie w godzinach szczytu.

3 0
ID:20649

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA