Rozśmieszyli mnie Ci "przeciwnicy" Pałuckiego a głównie...

Rozśmieszyli mnie Ci "przeciwnicy" Pałuckiego a głównie Zbonio. Oni się OBRAŻAJĄ na media włocławskie, tylko nie na CW 2.., hehe. No tak obrażają się tylko na te obiektywne, bo prawda ich w oczy kole, że jak Pałucki rozwija miasto to się o tym dużo i dobrze mówi. Śmieszne towarzystwo wzajemnej adoracji i nienawiści do innych. GRATULUJĘ GŁUPOTY!!!

7 komentarzy

pinokio

..... Zbonikowski jak wiadomo w PiS jest tylko maszynka do glosowania nikim wiecej. Od prezesa dziela go lata swietlne i...bardziej zasluzeni co bylo widac gdy Kaczynski udzielal poparcia kandydatom> Byla kandydatka z Grudziadza i innych miast z regionu>>> to daje jasny obraz ze pora z PiSu uciekac i stad pomysl na kandydowanie Zbonikowskiego ktory zawsze obrazal sie jak o kims mowiono lepiej! Krytyki zawsze nie lubil i byl gotow utopic kazdego! Juz macil z zazdrosci swego czasu w powstajacej w miescie mlodziezowki PiSu! zyja Ci ktorzy to pamietaja! Pan posel zawsze byl maluczkim czlowieczkiem zadnym wladzy nawet po trupach i nie sadze zeby charakterek sie zmienil! Ubolewam nad tymi ktorzy daja sie nabrac na niewinna minke i mile gadanie bo tez naleze do tych ktorzy dali sie nabrac! Od ognia, wody i ZBONIKOWSKIEGO uchowaj nas BOZE!!!!

1 0
ID:20600

:-)

Aktyw Paluckiego pokazal wlasnie swoje OBLICZE i operuje slownictwem: cytuje "GLUPOTY" itd...

1 1
ID:20605

Stefan Zalewski

Uważam,że największe bezrobocie we Włocławku powstało za prezydentury
p. Andrzeja pałuckiego, - a ja nie należę do grupy śmiesznego towarzystwa , bo
od 1,5 roku jestem osobą poszukującą pracy.
ps.
Pierwszego wykreślę z listy.

1 1
ID:20609

kolos

To nie TVK prowadzi niezdrową kampanię lecz uwłaczająca cw.

1 0
ID:20618

cool

Nie dziwie się ,że nie chcą występować w TVK,która emituje swoje audycje w mało profesjonalny sposób.Bardzo kiepska jakość dźwięku i obrazu, a profesjonalizm "redaktorów"-na czelae z prezesem Milchbutter to kolejna porażka.Może jak Pałucki dał im zaobić na obecnej kampanii to zakupią lepszy sprzęt? Dobrze ,że pojawiła sie jakaś rozsądna i obiektywna alternatywa.
Szkoda tylko,że znów niektórzy zechcą zagłosować na" mniejsze zło".
A może kandydat Samoobrony to" czarny koń".

0 1
ID:20630

Onufry

Zalewski, na listach się nie skreśla tylko stawia krzyżyki. Więc się nie dziwię Twoim wiadomościom. Ja już osiem lat jestem bezrobotny.

0 0
ID:20643

Maciek

Onufry NIE obrazaj CZLOWIEKA!!! ktory chce PRACE dla swojej rodziny. BTW rob DALEJ KLAKE PALUCKIEMU bo i Ciebie zwolni...

0 0
ID:20724

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA