Po zapoznaniu się z programami wyborczymi kandydatów na...

Po zapoznaniu się z programami wyborczymi kandydatów na radnych reprezentowanymi mogę z całą stanowczością stwierdzić , że najlepszym dla miasta jest program kandydata o nazwisku Leonard Zembrzuski.
Mogę powiedzieć więcej, po obejrzeniu debaty trzech pretendentów do fotela prezydenta w telewizji kujawy, ich wypowiedzi , a szczególnie wypowiedź Pana Złotnikiewicza nawiązuje do tematów zawartych w programie tego kandydata.
Być może coś się z tego wykluje i przyszła współpraca radnych z prezydentem pójdzie w kierunku rozwoju Włocławka na skalę nie tylko lokalną, ale ponadregionalną, a to byłby naprawdę sukces. Oby tak dalej.

4 komentarze

alpacino

sam to sobie napisał ...

0 0
ID:20677

Rudi

Nie wiem kto to jest Zembrzuski,ale jeżeli to kandydat PSL to jego program nie
ma nic wspólnego z problemami miasta.Mamy już dość wiejskich kacyków rodem z Chełmicy , Dobrzynia czy Lubrańca.
W Śródmieściu godnym kandydatem jest Jan Sieraczkiewicz,który w minionej kadencji był najbardziej pilnym radnym, a jego wystąpienia na sesjach były zawsze rzeczowe w przeciwieństwie do innych.

1 0
ID:20682

Alojzy

Ja po prostu interesuję się polityką regionalną i dość dokładnie wczytuję się treść programów zarówno radnych jak prezydentów i staram się na ich podstawie wyciągnąć pewne wartości, które w przyszłości mogą być bardzo korzystne dla Włocławka.
Jestem niezależny od jakiegokolwiek ugrupowania , a tutaj takie komentarze.

0 0
ID:20745

Olek

To dopiero byłaby tyrania Zbonikowskiego jak w PIS. Ostrzegam wszystkich, z dala od tego gościa.

0 0
ID:20823

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA