Głosujcie na każdego oprócz Pałuckiego albo Frau...

Głosujcie na każdego oprócz Pałuckiego albo Frau Horonziak bo znów liczba mieszkańców miasta obniży się o kilka tysięcy.

5 komentarzy

witold grzanka

a wiadomo skad sa nowi jak nowe gwiazdy np lebiedzinski,co zrobili do tej pory w miescie i dla miasta? jaka ich przeszlosc?jakie uklady w miescie? czy ktos zerknal w BIK czy KRD?czy ktos go zna?
te hasla radni bez diety jak nie dieta to bedzie nagroda ale wciaz kasa,nikt za darmo tego nie bedzie robil,podoba mi sie system amerykanski aby startowac trzeba wpierw miec kase i poparcie ,a nie walczyc tylko o kase dla siebie
Jak do tej pory to ja glosuje jednak na zbonikowskiego wyglada na najmniej zepsutego ukladami-i dobrze mu z oczu patrzy-- mam nadzieje sie nie zawiesc

1 4
ID:20775

grzegorz1

Ja również głosuję na Zbonikowskiego.Trzeba przewietrzyć te śmierdzące komunistyczne układy. Pałuckiemu,trzeba dać odpocząć jak i wielu innym.Niech znajdą sobie inny sposób na zarabianie na życie.Najlepiej,gdyby założyli własną działalność gospodarczą i zatrudnili kilkoro pracowników do swojego biznesu.Tak najlepiej przysłużyli by się Włocławkowi i Polsce.Takich ludzi jak Pałucki,Pawlak,Horonziakowie,powinniśmy raz na zawsze przegonić ze sceny politycznej.

2 4
ID:20777

Mielek

Ja głosuję na Pałuckiego. Za żadnego prezydenta włocławek się tak nie zmieniał. A co do tych mieszkańców to wielu poprostu mieszka teraz w powiecie włocławskim oraz gminie Fabianki.

3 1
ID:20790

kasia

ja natomiast uważam, że takiego kandydata jak Zbonikowski powinno się przegonić z naszego mista. Nie rozśmieszaj mnie i nie cwal zbonikowskiego - rozczarujesz się bardzo i upadek będzie bolesny

2 1
ID:20796

:-)

chce sie przekonac PALUCKIEMU podziekuje. Wybieram Zbonikowskiego!

1 1
ID:20808

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA