Dzisiaj przekonalem sie na wlasne oczy ze Palucki rady nie da...

Dzisiaj przekonalem sie na wlasne oczy ze Palucki rady nie da i JEST ZMECZONY. Napisala pani Ela cytuje: ..."Czy powinni wiecej otrzymywac od wlodarza miasta? - To prezydent zarabia za malo - mowi Elzbieta Mostowiak, prezes spolki „Baza”. - Ja za takie pieniadze na pewno bym sie nie zgodzila zasiadac na tym stanowisku. Przeciez to jest harowka."....

Zrodlo: http://www.wloclawek.info.pl/nowosci,wiadomosci_prasowe,3,1,grube_portfele_prezesow,14802.html

Musimy mu ulzyc i wybrac KOGOS kto bedzie sprawny i da rade!
Ja wybieram Zbonikowskiego.

9 komentarzy

sceptyk

Zbonikowskiego? o LOL. Niech zostanie Pałucki.

5 3
ID:20798

Pytanie

W tej formacji jest we Włocławku jeszcze jedna Elzbieta ,która takie kokosy zarabia .Zgadnijcie kto to taki ?

0 1
ID:20801

Wloclaw

Czas postawic na Zbonikowskiego.Palucki stal sie nie wydolny.
DK 1 budowa sie wlecze, Kapitulna rozkopana na lata, most stalowy przez Wisle rdzewieje. Palucki tymi sprawami sie nie przejmuje. Jemu chodzi o to aby jego kolesie mieli nastepne stanowiska.

0 2
ID:20802

:-)

Sceptyk niektorzy chca jeszcze GODNIE zyc. Wybieram lepsze ONLY Zbonkowski

0 2
ID:20804

kat

Ja jestem pewien, że Zboniu mniej złego nam zrobi będac posłem niż gdyby został prezydentem miasta, głosuję na Pałuckiego, człowieka sprawdzonego za którym nie ciągnie sie smród aferek, niech dokończy to co pozaczynał, wtedy go pożegnamy albo poprosimy zeby został dłużej ...

2 0
ID:20813

maciejka

jak ma wygrać Zbonikowski, to ja też zagłosuję na Pałuckiego

2 0
ID:20819

Albion

Zarządzanie tak dużym organizmem jak Włocławek wymaga dużej wiedzy merytorycznej i praktycznej, którą zdobywa się latami i cały czas aktualizuje. Prezydent, który nie ma takiej wiedzy, będzie marionetką w rękach urzędników i swoich tajnych mocodadwców. Jak to jest możliwe, by osoba, która nie ma żadnego doświadczenia w tym zakresie i jest jedynie pomazańcem politycznym, mogła sprawnie i z pełną świadomością zarządzać miastem? Zarówno Pan Zbonikowiski I(32 lata), jak i pozostali kandydaci (może za wyjątkiem Panów Pałuckiego i Złotnikiewicza), takiej wiedzy nie posiadają. Enigmatycznie przedstawiją się jako np. przedsiębiorcy, którzy wszystko zmienią na lepsze. A gdzie są przepisy prawa? Odniesienie do budżetu i dyscypliny finansowej? Prezydent nie może dowolnie naginać prawa, zwalniać wszystkich od podatków i spełniać wszystkie prośby niezadowolonych obywateli. Ponadto nowa prezydentura, to siłą rzeczy kontynuacja poprzedniej, bo nie da się zmienić wieloletnich planów z dnia na dzień. Majstrowanie (na przykład) przy dotacjach unijnych może się skończyć nakazem ich zwrotu. Chłodno kalkulując, bez emocji politycznych i inwektyw można dość do jednego wniosku. Czy to się komuś podoba, czy nie, To Andrzej Pałucki ma największe szanse zostać prezydentem Włocławka i wybór ten będzie dla naszego miasta najbardziej korzystny. Każdy, kto trzeźwo myśli, doskonale o tym wie. Nie każdy niestety potrafi się do tego przyznać. Polityka szkodzi samorządowi! Ja wierzę w rozsądek Włocławian.

2 0
ID:20820

Bór

Przecież Zbonikowski to cwany chłoptyś,który tylko chce objąć stanowisko. Zastanówcie się co taki człowiek bez żadnej praktyki zawodowej może wam pomócOn tylko jest dobry w gadaniu i liczy na waszą naiwność.

2 0
ID:20822

Maciek

Palucki PRZYNAJMNIEJ JUZ wiemy ze sie NIE SPRAWDZIL!!! Zmieniamy go i KONIEC nie potrzebuje Tolerowac kolejne 4 lata tego PANA!

0 1
ID:20842

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA