Wie może ktoś ile pieniędzy na kampanię wydał jeden z...

Wie może ktoś ile pieniędzy na kampanię wydał jeden z kandydatów na prezydenta??? Wiadomo o kogo chodzi, bo dosłownie całe miasto jest oblepione jego podobiznami we wszystkich formatach. Partyjka "na wylocie" ale widać bogata...

5 komentarzy

ano

ich kasa ich sprawa ich problem

1 1
ID:21021

Obłuda w wydaniu Zbonikow

Mnie też to boli! Bo pamiętam akcję Zbonikowksiego kiedy zbierał stare rzeczy dla powodzian - i o dziwo nie dla naszych włocławskich powodzian- a na plakaty to nie żałuje grosza!

1 0
ID:21025

j lewicki

Kasa to raczej nasza (podatników), sprawa raczej wspólna bo pchają się do władzy, A co do problemu to zgadzam się, problem rzeczywiście ich.

0 0
ID:21032

pisuar

Pis już taki jest, kłamstwo ubrać w świętą prawdę, nie ma konstruktywnego kandydata dla obecnego prezydenta, ktory mimo wielu minusow jest rozsadniejszy niz pisowiec, ktory jest niby prawnikiem a klamie i szczuje ludzi populizmem, az wstyd, zamiast podnosic poziom to go obniza, myli kompetencje prezydenta z powiatem i wojewodztwem czy nawet SP.

0 0
ID:21061

B.K.

W imię prawdy,podpisuję się pod komentarzem "pisuara".Doświadczyłem tego na własnej skórze,bowiem podczas ostatnich wyborów w 2007 r. komitet wyborczy PIS-u obkleił plakatami z podobizną p. Z. całą wizytowa stronę mego prywatnego garażu od strony ul. Zielnej bez mojej zgody a kiedy po udokumentowaniu faktu na graniami z kamery na płycie CD zwróciłem się na piśmie do Komitetu Miejskiego PIS-u we Włocławku o usunięcie plakatów,szkód wizualnych po kleju oraz rekompensatę za wykorzystanie mej prywatnej ściany dla celów reklamowych,;;; otrzymałem pismo od uwczesnego pełnomocnika komitetu wyb. PIS-u p.S.... Błażeja {bez pieczątki tytułowej} z którego się dowiedziałem_ cytuję fragment "dokumentu" " W TYM STANIE MOŻEMY TYLKO UBOLEWAĆ ŻE KTOŚ BEZ NASZEJ WIEDZY I ZGODY NAKLEIŁ TE PLAKATY I JAK WYŻEJ PISAŁEM JUŻ PO KAMPANII WYBORCZEJ " Nie wierzę żeby p. Z. nie wiedział o tak wykrętnym piśmie {nadmieniam że pisma kierowałem do p. posła } .Kochani i gdzie tu prawo, ? gdzie sprawiedliwość ? Ten osobisty fakt to " jazda na prywatnym grzbiecie obywatela,emeryta RP. Wszelkie nagrania i pisma z korespondencji w moim posiadaniu, Inicjały nazwiska autentyczne. To tyle na temat kosztów rozwieszania plakatów PIS-u na prywatnych posesjach. Nie kryję że przedtem głosowałem na PIS ale tylko do momentu tych fałszywie wykrętnych wypowiedzi i poczynań. Nie spodziewałem się że z nazwy partii ubiegającej się o władzę można zrobić "GĄBKĘ"

0 0
ID:21221

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA