Dobrze,że już niedługo 21 listopada,będzie koniec z...

Dobrze,że już niedługo 21 listopada,będzie koniec z bzdurnymi ulotkami.Przeważnie,w każdej program typu;jestem włocławianinem.jestem żonaty,dzieciaty,i będzie miasto lepsze,a w domyśle, będę brał pokażną dietę.Otóż,jestem zdecydowanym przeciwnikiem brania jakichkolwiek pieniędzy,najwyżej ryczałty za dojazdy na sesje i komisje.Ja,jestem włocławiakiem od 60 lat,i bardzo chętnie będę radnym,ale społecznie,bo pamiętam jakim ładnym miastem był Włocławek,a radni byli autentycznymi społecznikami.Ludzie ciężko pracują za 1000 zł,a takie cwaniaczki biorą ciężkie pieniądze,za to, że powiedzą pod publiczkę,o krzywym chodniku,lub dziurawej nawierzchni.Mam nadzieje,że większość tzw. radnych mijającej kadencji więcej nie będzie szkodzić mojemu miastu,a szczególnie ci z PiS.,choć pokazał się Bartek K.jak feniks z popiołów,co żle wróży miastu,gdy go wybiorą.Łukaszek,zamienił estetkę dwuczłonowego nazwiska,na niesprawdzonego parlamentarzystę,i radnego.

7 komentarzy

Fabia

Przecież ci pseudo działacze pchają się do władzy tylko po to .zeby mieć kasę i ustawić siebie i swoją rodzinę. Popieram twoją propozycję. Wtedy można by się o tym przekonać.Ci co najbardziej się pchają pierwsi by zrezygnowali

2 0
ID:21081

Lepold

a moze by tak...w końcu połatać dziury...poprostować chodniki....
i już nikt więcej nie bedzie miał...programu wyborczego
Jan....głosuje na Ciebie

0 0
ID:21091

Stacha

Bartek K. niech sobie da spokój z polityką - może lepiej nich nic nie mówi.-chyba ma problemy z krtanią.

0 0
ID:21092

stefanek

cała prawda!

0 0
ID:21098

Pytanie

To dlaczego nie pytacie ich czy są za obniżeniem diet ,tylko pozwalacie zadowalać się takimi kłamstwami ?

0 0
ID:21111

Violetta

Propozycja nie do odrzucenia - wszyscy radni pracują za wynagrodzeniem, np 100 zł na miesiąc. Zobaczymy, ile wtedy będzie chętnych. Żadnych innych korzyści majątkowych.

0 0
ID:21112

Cierpliwy

Ciekawsze byłyby ulotki z opisami, mam taką i taką kochankę itp,cwaniakuję w taki i taki sposób. Zamierzam was oszukać na tym i na tamtym.

0 0
ID:21187

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA