Piękną ulotkę o Chmielewskim z PiSu dostałem dziś do...

Piękną ulotkę o Chmielewskim z PiSu dostałem dziś do skrzynki. Szkoda, że mnie na tej imprezie nie było.

4 komentarze

Alex

dla mnie niedobra bo za śliska bo nawet tyłka nie idzie tym podetrzeć

3 1
ID:21228

Albion

Ultoka jest może nie tyle o PIS , co o WORD. Wnika z tego, dyrekcja tej instytucji "pilnie" się szkoli! Widać tam nie tylko Chmielewskiego. Taraz już powoli możemy się domyślać dlaczego tak trudno zdać egzamin na prawo jazdy. Każda poprawka, to dodatkowy zarobek WORD i zostaje wówczas na różne balety (sorry szkolenia). Proponuję telewizji WC uruchomienie nowego programu "Taniec z gwiazdami". Nic dziwnego, że po takich "szkoleniach" główny bohater jakoś sam nie potrafi zdać egzaminu na egzaminatora.

5 1
ID:21229

Koalicja Moherowa

Malkontent- podaj swoje namiary,będzie feta z okazji zwycięstwa PISu- przyślemy Ci zaproszenie na blankiecie ozdobnym.Gotuj się na wielkie fetowanie z okazji zwycięstwa w wyborach.Z wyrazami szacunku Koalicja Moherowa.

1 1
ID:21235

pinokio

wolne zarty mohery> tu macki Rydzyka nie sa takie dlugie i pisowcy raczej stype beda mieli bo normalni ludzie brzydza sie tymi zagrywkami o tragedii i skandal zeby smiercia walczyc politycznie Rozmodlone mohery chyba w Boga nie wierzycie trzymajac sie retoryki pisu a feee

0 0
ID:21282

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA