W temacie tych inwestycji w kostkę brukową przed ratuszem...

W temacie tych inwestycji w kostkę brukową przed ratuszem przypomniały mi się migawki z Korei Północnej, gdzie ludzie umierają z głodu, ale plac defilad lśni, polerowany przez kobiety na kolanach, ręcznie szorujące bruk.

3 komentarze

Krisss

W temacie kostki wszystkiemu jest winna kostka. Więc to, że inni potrafią po niej chodzić i obcasa nie połamać też jest ona temu winna...Może jednak warto kupować buty nie z made in China.
Ciekawy jestem czemu WWS z radnym obecnie posłem za swojej kadencji nie byli w stanie zdobyć na to funduszy i coś tam zmienić bo przecież tak sie znają na wszystkim i za ich czasów podobno było tyle inwestycji....

0 0
ID:21264

barbapapa...

ej ej daj spoloj z ta kostka! Ja bardziej obawiam sie ze PANI HORONZIAK jak dostanie wladze to ...zacznie wszystko zmieniac!!! To dopiero katastrofa bo kasa znowu pojdzie na marne> niech juz jest jak jest !Wazne zeby NOWA rada patrzyla na rece bo ci co sa to lapki podnosza i udaja ze ich to nie dotyczy! Swieza krew w radzie i proponuje glosowac na OSTATNICH z LIST! im bedzie zalezalo bo te pierwsze numery to ...zgrane karty>

0 0
ID:21265

barbapapa...

ej ej daj spoloj z ta kostka! Ja bardziej obawiam sie ze PANI HORONZIAK jak dostanie wladze to ...zacznie wszystko zmieniac!!! To dopiero katastrofa bo kasa znowu pojdzie na marne> niech juz jest jak jest !Wazne zeby NOWA rada patrzyla na rece bo ci co sa to lapki podnosza i udaja ze ich to nie dotyczy! Swieza krew w radzie i proponuje glosowac na OSTATNICH z LIST! im bedzie zalezalo bo te pierwsze numery to ...zgrane karty>

0 0
ID:21266

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA