Do domu.Panie Z. Lewandowski do domu my nie powiemy...

Do domu.Panie Z. Lewandowski do domu my nie powiemy nikomu.Zejdź Pan i wstydu oszczędź.

8 komentarzy

pol

Tak nas urządził prezes Lewandowski, że my mieszkańcy Południa nie mamy miejsc parkingowych.A teraz śmie jescze kandydować na radnego.

5 1
ID:21275

pinokio

a czemu na zebraniu nie probujesz go odwolac? po cholere czekasz na wybory? demokracja daje ci instrumenty wiec korzystaj a jesli milczysz na zebraniach no to twoj problem Lewandowski tak dziala jak mu POZWALACIE i cala tajemnica!!!

1 0
ID:21279

Gienia

My mieszkańcy Jednostki E też stracimy miejsca parkingowe od strony ulicy Kapitulnej przez tego pana oraz jego kumpli z rady nadzorczej sm POŁUDNIE. WSTYD PANOWIE, GŁOWY POD PIASEK A NIE DO KANDYDOWANIA NA RADNYCH.

2 1
ID:21280

janusz suski

Mieszkam na na osiedlu Południe przy ul. Planty,jak wiadomo samochodów przybywa a miejsc parkingowych brakuje,narobiono trawników których latem nie ma kto pielęgnować,w zamian za to Panie Pałucki zróbcie miejsca parkingowe.Ja będę na Pana głosował.

2 0
ID:21281

Tola

Ten facet głosował za podwyższeniem podatków , nie kwestionował podwyżek, nie mogę na niego patrzeć. PRECZ.PRECZ.PRECZ.

2 1
ID:21284

Pytanie

Nie wiecie co z tym ,,pracusiem ''zrobić -w niedzielę macie ku temu okazję ,podobnie jak i z innymi ,,pracusiami'' w podeszłym wieku ....

2 1
ID:21287

jaś

przyspawał się do stołka - WSTYD , WSTYD , WSTYD !!!

1 1
ID:21296

Violetta

Próbowałam dowiedzieć sie czegoś konkretnego od pana Lewandowskiego. Nigdy nie miał czasu dla zwykłego mieszkańca osiedla Południe, za to dla Rady Nadzorczej- kolesi, zawsze.

1 1
ID:21308

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA