Zawsze pisałem ,że ten farbowany kogucik co się wstydzi...

Zawsze pisałem ,że ten farbowany kogucik co się wstydzi swojego grzebienia, nie wygra z rasowym politykiem i prawdziwym gospodarzem miasta Włocławka. Brawo Panie Pałucki. Myślę ,że teraz to już tylko formalność.Jak czytałem na zaprzyjaźnionym forum PO poprze kandydata Pałuckiego .Z resztą ma w tym przecież interes ,a to ludzie roztropni i nie będą popierać czegoś takiego jak PiS, którego notowania w całym kraju jadą w dół ,jak w slalomie gigancie.Większego kaca giganta miał tyko kandydat PiSu na Prezydenta Włocławka po imprezie cypryjskiej.

3 komentarze

sos

ty mowisz rasowy polityk na niego??

1 1
ID:21492

Mod

Rolniku , całe szczęście ,że wzdecydowana większość włocławian ma takie zdanie jak ty. Pozdrawiam.

1 2
ID:21499

wyborca włocławianin

Pałucki rozpoczął wielkie inwestycje w mieście. Nie kojarzę aby któryś z poprzednich włodarzy tak "rozkopał" miasto. Jeżeli uda mu się przejść na następną kadencję, to będzie miał mozliwości aby dokończyć dzieła i z podniesioną głową oznajmić: zakończyłem co zacząłem. Włocławek na pewno nam pięknieje. A ładne zadbane miasto, z terenami na inwestycje i z dobrze rozwiniętą strukturą komunikacyjną ( droga rzeczna, kolejowa, autostrada) - to magnes dla przedsiębiorców. Mam nadzieję, że Inkubatro przedsiębiorczości również będzie zaczątkiem rozbujania tego wielkiego koła rozwoju. Ważne, aby pozwolić dokończyć działa Pałuckiemu. Przeciwnicy krzyczą: długi będziemy spałacać !!! Drodzy buntownicy, a jak widzicie rozwój miasta w inny sposób niż poprzez inwestycje? A to kosztuje. Na szczęście gro kasy zostało pozyskane w Funduszy Unijnych. Może Ci najgłośniej krzyczący porównaja sobie zadłużenie np Torunia czy Bydgoszczy w przeliczeniu na 1 mieszkańca, z zadłużeniem Włocławka? Rzucanie słów na wiatr i tupanie nóżkami - to niektórzy potrafią doskonale.

1 1
ID:21507

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA