ZBONIKOWSKI Wszyscy, którzy głosowali na pana...

ZBONIKOWSKI Wszyscy, którzy głosowali na pana Zbonikowskiego powinni pamietac o jego wyczynach na Cyprze wraz z posłem Karskim, gdzie zdewastowali podczas dobrej zabawy mienie hotelu. Zbonikowski dodatkowo miał zatrzymane prawo jazdy
Ja nie jestem w stanie zaufać takiemu człowiekowi, który nie stosuje się do norm społecznych.

11 komentarzy

sos

lepiej zdewastowac wozek niz finanse miasta co

6 6
ID:21489

best

ten się tylko nie myli co nic nie robi !!!

2 5
ID:21496

Jaga

Do tej pory nie wyjaśnił tej sprawy, tylko pali głupa i udaje niewiniątko.

10 1
ID:21500

jaś

zerknij do życiorysu Pałuckiego !!!

0 0
ID:21502

;-/ janek z fabianek

Palucki natomiast nie zastosowal sie do WYROKU sadu aby przeprosic Zbonikowskiego , Kuzniewicz takze!

0 6
ID:21506

xxxxxxxxxx

I dlatego nie będzie prezydentem mojego miasta. Na szczęście mocherowych beretów jest mniej niż młodych mądrych ludzi.

5 0
ID:21509

wyborca

Bawił się i pojechał za pieniądze nas wszystkich czyli podatników

4 0
ID:21510

wyborca

@Jaga

Chciałbym wiedzieć co Ty palisz, chyba się domyślam.

0 0
ID:21514

Osa

Poseł Łukasz Zbonikowski to najlepszy kandydat na stanowisko prezydenta w naszym mieście!!! To szansa, aby nasze miasto pozbyło się etykietki komuchowa i czerwonego Włocławka!!! Przypominam, że swoją kadencje p.Pałucki rozpoczął 4 lata temu, a prace mające na celu rozkopanie Włocławka nie trwają od 4 lat, lecz od roku.To typowe posunięcie dla komunistycznych działaczy!!! Gdyby te remonty prowadzone były sukcesywnie( z głową) to sytuacja na drogach w naszym mieście byłaby inna. To oczywiście zasługa miłościwie nam panującego prezydenta... Gratulacje dla błyskotliwych wyborców p.Pałuckiego, którzy nie grzeszą intelektem ani rozumem!!!

0 6
ID:21517

jarmagut

Tylko żeby miasto dostało dotacje unijne musiało wyłozyć ze swojej kasy czesć pieniędzy. Inaczej dotacja by przepadła, a finanse miasta nie sa aż w tak strasznej kondycji. To co lepiej nie prowadzić inwestycji i zmarnowac pieniadze z unii??

5 0
ID:21518

jaro

wyrok był jeszcze nieprawomocny i panowie sie odwołali wiec czemu mieli przepwaszać

1 0
ID:21541

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA