Szanowni Internauci, wystaczy wejść na strony obydwu...

Szanowni Internauci, wystaczy wejść na strony obydwu kandydatów i zobaczyć, co zrobili dla Włocławka. http://www.palucki.wloclawek.pl/ oraz http://www.zbonikowski.pl/
Dla mnie wybór jest prosty. Poseł PiS nie ma się czym pochwalić. W aktualnościach same pierdoły! Kogo obchodzi, że był na rozdaniu dyplomów w jakiejś tam szkole. A u Pałuckiego same konkrety! Bez owijania w bawełnę. Widać od razu, co gość zrobił dla Włocławka.

Poczytajcie więc co panowie mają Wam do zaoferowania. Dla mnie Pałucki bije Zbonikowskiego na głowę.

3 komentarze

:-)

Dla mnie nie, gdyz Zbonikowski jescze nie mial szansy sie u Nas wykazac dlatego teraz jego kolej. Wybieram Zbonikowskiego.

1 0
ID:21526

ben Jakov

Jak to Łukasz poseł Melex-Zb. nie ma czym się pochwalić, a liczne protesty i ogłupianie społeczeństwa, to pikuś. Dobrze, że w/w prezydentem nie zostanie, bo przeciw komu i czemu byłby wtedy protestował...

0 0
ID:21527

pinokio

jak to nie mial szans? Ponoc od kolyski byl zaangazowany dzialal jako radny WWS tez jest jego przedszkolem wiec gdyby nie myslal o latwym zarabianiu w polityce to mogl pracowac dla miasta a nie dla siebie> Doswiadczenia niech prowadzi na wlasny rachunek stworzy jakas firme i pogadamy o umiejetnosciach w zarzadzaniu a poki co niech da sobie i nam spokoj! Bedzie dobre menadzerskie CV beda glosy!

0 0
ID:21539

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA