2 tura wyborow oraz prosba MODERATORA o merytoryczna dyskusje...

2 tura wyborow oraz prosba MODERATORA o merytoryczna dyskusje sklonily mnie do zadania paru pytan Panu Andrzejowi Paluckiemu.

1. W zwiazku z szumnie gloszona Propaganda SUKCESU prosze mi odpowiedziec dlaczego Wloclawek widnieje na 3 miejscu wsrod miast o NAJWIEKSZYM BEZROBOCIU (dane GUS) Zrodlo: http://www.rynekpracy.pl/monitor_rynku_pracy_1.php/wpis.56/p.11 Bardzo prosze o rzetelna odpowiedz.

2. Ranking wykorzystania przez miasta pieniedzy z Unii Europejskiej i pozycja Wloclawka "podobna jak w punkcie pierwszym" czytaj jedna z ostatnich POZYCJI.

3. STREFA EKONOMICZNA, bylem i zobaczylem nowy kawalek drogi oraz chodniki oraz JEDEN budynek (2 lata prac w tamtym rejonie...), reszta UGOR. (gdzie zainwestowane Nasze 30 mln zlotych?)

Nie chce NIKOGO draznic jedynie prosze o odpowiedz.

Haslo "Dobry Gospodarz" karze mi sadzic iz Andrzej Palucki ma szersze spektrum i pomysl na miasto niz tylko budowa drogi. My mieszkancy przeciez nie podejdziemy do drogi, nie urwiemy kawalka asfaltu i nie wlozymy go sobie do ust. Dziekuje.

3 komentarze

Pytanie

Niestety, to prawda i bezrobocie i środki w ogonie krajowym , ale odwracanie uwagi od rzeczy ważnych to podstawa działania polityków ....a naród na to się nabiera ...niestety .

2 1
ID:21568

łza

Łukasz je zwiększy do 30%, przecież on nigdy w życiu nie przepracował nawet minuty... Nawet nie wie, co to praca.

1 0
ID:21589

temida

~lza nadal nie odpowiedzialas na PYTANIA przeczytaj i odpowiedz. W poscie prosba jest o rzetelna odpowiedz. Gdybanie pozostaw!

0 0
ID:21608

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA