Ale teraz wszystko się obróciło, wszyscy przeciwko...

Ale teraz wszystko się obróciło, wszyscy przeciwko Pałuckiemu i nagle popierają Zbonikowskiego. Pytanie - dlaczego ?

8 komentarzy

wyborca

Ja myślę że wszyscy przeciw Zbonikowskiemu , a za Pałuckim .

6 1
ID:21584

Mnich

No właśnie nic się nie zmieniło i dlatego Pałucki miał 47% a Zboniu tylko 30!!! Ludzie dobrze widzą i wiedzą, że Włocławek nie stracił żadnej szansy i się rozwija dzięki Pałuckiemu!!!

10 2
ID:21587

jacek

bo jest nudno

4 3
ID:21588

Context

Te poparcie jest po prostu uśnieżeniem poraszki Kaźmierczaka i Kurt-Horonziak.Mam nadzieję że wyborcy nie złapią się na te chwyty.Jestem przekonany że pan Pałucki wygra i okaże się że włocławianie są zbyt inteligentni aby dać się nabrać na takie chwyty ,które są parodią PIS i PO Śmiech.Donald za głowę by się złapał

9 1
ID:21591

Stanisław Zaparucha

Trzeżwa ocena sytuacji we Włocławku wskazuje że najlepszym rozwiązaniem jest wybór Łukasza Zbonikowskiego na Prezydenta Włocławka. Czas najwyższy żeby skończyć z działalnością Pałuckiego, skończyć z kłamstwem, pomówieniami, obrzucaniem błotem, donosami tym wszystkim co charakteryzuje byłego działacza pzpr. Chyba zbyt szybko zapomnieliśmy nie tak odległe czasy z kierowniczą rolą pzpr i podobnymi do pałuckiego aparatczykami. Czy trzeba przypominać wstrętne materiały kolportowane w trakcie akcji wyborczej przez pałuckiego i jego kompanów. Wszystko, tylko nie pałucki.

6 11
ID:21593

:-)

Bo chca ROZWOJU

4 4
ID:21595

stefanek

co zrobili OKH i Kazimierczak dla miasta??

6 0
ID:21617

Context

stefanek odpowiedź jest taka NICCCCCCCCC a pan Kaźmierczak lansuje się na przywódce PO Włocławskiego a jest tylko zwykłym radnym jak wszyscy ,a że powiedział że jego elektorat ma głosować na Zbonikowskiego to muszę powiedzieć że się zdziwi jaki jego elektorat.Mam nadzieje że wyborcy PO znajdą w swych umysłach rozsądek i zagłosują na Andrzeja Pałuckiego

6 0
ID:21633

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA