Wybory 2006 1 tura Skrzypek 39,46%, Pałucki 29,02% a...

Wybory 2006 1 tura Skrzypek 39,46%, Pałucki 29,02% a Pałucki wygrał w 2 turze. Teraz też będzie 2 tura odwrotna i Zbonikowski wygra.

6 komentarzy

:-)

oby tak bylo

3 8
ID:21605

BARON

Chyba wygra na fujarce

6 2
ID:21609

boniu

Zboniu z PiSu wygra chyba tylko w twoich chorych snach i marzeniach, hehe

6 3
ID:21611

Context

Włocławianie są zbyt inteligentni aby tak było :)

6 3
ID:21613

Onufry

Kalafior, zaśpiewaj sobie: Nic dwa razy się nie zdarza ... itd

4 3
ID:21632

Nie zagłosuję już na PIS

Głosowałem na Zbonikowskiego jako posła, bacznie mu sie przyglądałem i potem jeszcze głosowałem na Kaczyńskiego, patrzyłem, obaj już całkowicie zużyli moją naiwność, że są merytoryczni i myślący. Więcej na tych pajacy nie zagłosuje, wybiorę Pałuckiego, bo jego program nie ma żadnych głupot jak u Zbonikowskiego, który swoim życzeniowym myśleniem przypomina Skrzypka z jego szpitalem dla 500 osób z personelem 500 pielęgniarek, budową fabryki PepsiCola itd itd. Taki Zbonikowski pisze, że zrobi parking podziemny na Placu Wolności i ma to w 1 punkcie programu, jako najważniejszy postulat, byłem wtedy jak Pan skarżył się przebudowa będzie, przejście podziemne i że może się wieżowiec zawalić i umrze centrum. A pan Łukasz chce przebudowy i o zgrozo z parkingiem podziemnym ?!?!?!? Czy teraz to nie umrze miasto i nie pochłonie ta wyrwa klasztoru z wieżowcem na czele ?!?! Nie wierzę temu uczniowi pana Kaczora, żeby zrealizował te swój plan, który po pierwsze gdyby przyjąć że wykona to finansowanie tego nie jest możliwe w jednej kadencji. Pałucki ma program, który nie ma atrakcji nie pisze o budowie parkingu podziemnego, co jest przykre dla mnie, bo winien ruszyć d.... i zacząć działać w tym kierunku. Ale nie ma w tym programie innych spraw, jak zoo, czy inne cyrki, czy lotniska na terenach powiatu czy gmin. Jest to typowy program, którego prawdopodobieństwo zrealizowania przez budżet kadencji jest możliwe, jak i możliwe jest jego realizacja. Zbonikowski przedstawia futurologię, i aż żal, że ten prawnik nie edukuje społeczeństwa, tylko mówi jak demagog. Przepraszam, ale prawnik powinien wiedzieć, co jest czyją własnością, że prezydent to nie żądzi PKP czy gminą albo powiatem, albo nie jest prezesem prywatnych przedsiębiorstw. Uczniom Kaczora i pobratyńcom mówię NIE, dość już mam głosowania na Was i na Wasze "sukcesy" , nie umiecie nic poza udawanie, że coś znaczycie.

2 2
ID:21662

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA