Jak patrzę na Włocławek, to widzę że teraz zmienia sie...

Jak patrzę na Włocławek, to widzę że teraz zmienia sie on na lepsze. Ładne bulwary z trzema placami zabaw, zielony rynek zrobiony tak ładnie jak plac koło katedry, jedynką wreszcie sie bezie dobrze jeździć. Ja chcę zmian jakie nam proponuje pałucki. Nie chcę nowych nie sprawdzonych propozycji. PiS miał większość w radzie i co nowego zaproponował a teraz w kraju się kółcą. Dośc kłótni! Pałucki niech dokończy co zaczął!!!!!

4 komentarze

Ja pytam

romi-Pałucki niech skończy ciągłym targaniem się po sądach razem z Kużniewiczem,i jeszcze do tego przegrywają ,Zapytaj czy zapłacą ze swojej kieszeni?

3 5
ID:21615

.............

Ja pytam- pytasz nie na temat. Prawda w oczy kole, że jednak Pałucki jest dobrym prezydentem...

7 3
ID:21623

Context

Dokładnie prawda boli lecz nie wszyscy przyjmują to z honorem.Pałucki jest człowiekiem rozwojowym i doświadczonym a więc potrzebnym Włocławkowi a teraz myślę że jeśli chodzi o nową Rade Miasta współpraca z prezydentem będzie owocna ponieważ SLD zdobył 11 mandatów , każdy zarzucał Pałuckiemu że nie umie rozmawiać ze starą Radą Miasta ,nie dziwie się jak za każdym razem był oczerniany przez Rade Miasta czyli PIS WWS BTOW.Czytając komentarze zarzuca się że nie ma aqua parku ,czemu bo Rada zablokowała ten pomysł ,co skutkiem tego było opóźnienie w realizacji tego basenu.Całe szczęście że basen jest już budowany.

4 3
ID:21630

nataniel

popatrzmy na upadek Anwilu-faktycznie Pałucki to fantastyczny prezydent...

0 0
ID:21714

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA