Pani Olgo H. zastępca jest od tego by zastępować swego...

Pani Olgo H. zastępca jest od tego by zastępować swego szefa, zabolało wezwanie do oddania pieniążków mieszkańcom??? Skoro praca Pani męża była aż taka dobra to czemu nie uzyskał mandatu radnego??? Mieszkańcy ocenili męża tak jak Prezydent. SUROWO!!!!! A co z rewitalizacją, która podlegała pod pion wiceprezydnta Pana H.??? ludzie czekaja na dofinansowania do remontów kamienic iiii ..... NIC!!!!

3 komentarze

logarytm

jestem bardzo zniesmaczona tym ze pani Horonziak i inni przegrani kandydaci na prezydenta udzielaja poparcia panu Zbonikowskiemu> w 2002 roku Pis raczkujacy wtedy we Wloclawku udzielil poparcia panu Skrzypkowi Uczestniczylo w tym "Targowisku" kilka osob i jedynym kryterium bylo to zeby nie 'Czerwoni" ktorzy sa lepsi ale prawica ma miec wladze> Mowiono wowczas ze wiadomo iz pan Skrzypek nie nadaje sie ze to przerosnie jego mozliwosci no ale jest po prawicy wiec to wystarcza> Nikt nie mowil o miescie o stratach wyniklych ze zlego zarzadzania wazne byly stolki bo tam OMAWIANO CO KTO DOSTANIE ZA TO POPARCIE! I teraz jest jota w jote to samo! Nie bylo wspolpracy z radnym Zbonikowskim ,poslem Zbonikowskim ale z byc moze prezydentem tak! To jest nieetyczne ,podle i mam nadzieje ze kupczeni stanowiskami postawimy tame> Pan Palucki to nie idol z mojej bajki ale juz poobsadzal co mial do rozdania wiec mniej strat bedzie> Wiem ze polityka to brudy ale sa jakies granice a tu bez zenady kpi sie w zywe oczy z mieszkancow i ...lekcewazy sie nas> My mieszkamy my pamietamy WIELCE PRZEGRANI KANDYDACI. Troche dumy i honoru!

36 0
ID:21634

poleczka40

Duma i honor.To nie ci ludzie ,te pojęcia to dla nich puste słowa.Po takiej fali krytyki jaka przeszła przez to forum normalny /dumny,honorowy,przyzwoity czlowiek/schował by się w mysią dziurę a nie zawierał podejrzane sojusze.Moim zdaniem to skompromitowani pseudopolitycy i takim trzeba powiedzieć :BASTA

5 0
ID:21666

korek

ONI MUSZĄ ODEJŚĆ

4 0
ID:21688

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA