Jako elektorat PO mam pytanie czy poparcie pana...

Jako elektorat PO mam pytanie czy poparcie pana Zbonikowskiego przez pana Kazimierczaka czlonka PO jest oficjalnym stanowiskiem Platformy Obywatelskiej czy tylko przegranego pana Kazimierczaka Jesli jest to stanowisko Platformy Obywatelskiej to prosze to oglosic jesli nie to zdementowac

4 komentarze

Context

Żeby Kaźmierczak mógł poprzeć Zbonikowskiego musiał mieć zgodę Domiceli Kopaczewskiej ,ponieważ Ona rządzi w PO Włocławskiej .Jestem pewny że elektorat PO zagłosuje na Pałuckiego i nie odda swoich głosów na PIS.Czytając komentarze na różnych portalach włocławskich można przeczytać niechęć do Kaźmierczaka że oszukał wyborców bo jak by wiedzieli że poprze Zbonikowskiego to od razu oddali by głos na Pałuckiego.

3 0
ID:21715

best

Wszyscy chyba znamy oficjalne stanowisko PO ;-) Wystarczy włączyć tv, otworzyć miesięcznik, dziennik lub gazetę, poczytać media elektroniczne.
Pan Kazimierczak chyba już podarł to ładne zdjęcie, na którym stał razem z Donaldem Tuskiem :-)

3 0
ID:21718

:-)

oficjalne!

1 0
ID:21737

Pytanie

A czy jej wszechwiedzącość Domicella K. zechciała łaskawie pobłogoslawić ten ,,związek'' ? Wszak nie podniesie to jej osobistego splendoru ....dwór wraz z S..... klaszcze innemu .....

2 0
ID:21744

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA