AAAAaaa juz wiem o co chodzi Paluckiemu!!! Jemu WCALE nie...

AAAAaaa juz wiem o co chodzi Paluckiemu!!! Jemu WCALE nie zalezy na tym aby bylo wiecej miejsc pracy... Dlaczego? spytacie... ano dlatego iz im mniej NAS Wloclawian tutaj tym latwiej cos tam dac/kupic Nas! Zauwazcie jak trudno osiagnac by mu bylo wynik I tury gdyby wiecej LUDZI GLOSOWALO... rozumiecie juz? Dlatego w jego mniemaniu mniej Wloclawian, tym lepiej. Ax wspomnial ze niedlugo we Wloclawku bedzie burmistrz, potem moze wojt MA RACJE. Dlatego trzeba to zmienic! Dlatego trzeba wybrac Lukasza Zbonikowskiego!

PS Nastepnym razem napisze jakby to wygladalo jakby PALUCKI byl wojtem w malej gminie wraz ze swoja SWITA (paczuszek w maselku - dodam)

3 komentarze

Context

Temida fakty są takie 47 % Włocławian poparło pana Pałuckiego prawie połowa to już coś znaczy ,Do Rady Miasta wybrano 11 radnych SLD.I to nazywasz trudem osiągniętych wyników.Śmiech muszę Cię zasmucić ,lecz jestem pewny że pan Pałucki wygra tą II turę.

2 16
ID:21826

szuja

~temida, 91.203.134.xxx,
tury gdyby wiecej LUDZI GLOSOWALO... rozumiecie juz?
-----------------------------------
Wiecie temida ? Rozumiemy,tak po partyjnemu rozumiemy!.Pozostało jeszcze ci z czasów PRL-u.hAHAHA

0 6
ID:21852

Ja też z tej wsi...

Co za tekst! Co za uniesienie intelektualne! Podziwiam. Napisz ten następny tekst, nie mogę się doczekać tej uczty intelektualnej!

0 0
ID:22018

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA