Jak wygra Zbonik z PiSu (nie daj Boże!) to dopiero będzie...

Jak wygra Zbonik z PiSu (nie daj Boże!) to dopiero będzie cyrk! Kazimierczak, Horonziakowa, Dębczyński, Kierzkowski...cała plejada u władzy. Tylko jak oni wszyscy pogodzą to, że się tak naprawdę nie lubią, tylko o stołeczki im chodzi. Włocławek w chaosie a nie w zgodzie będzie żył. Nie głosuję na PiSowskiego, nie pracującego na etacie, wg. mnie nie potrafiącego zarządzać Zbonikowskiego!!!

14 komentarzy

sos

qwa lepsze to niz DYKTATURA!! a tyj i do parteru

11 11
ID:22039

wrożbita

Nie doczekanie! jest zbyt ciemny i żądny władzy a to mieszanka wybuchowa! A tak poza tym jak patrzę jakimi ludźmi się otacza to aż dreszcze mnie przechodzą i przerażenie co by to było gdyby!

13 6
ID:22041

szuja

Ale nie będzie ,co mu się marzy.PiS się rozlatuje.Do roboty .....

13 6
ID:22042

elka

ja już mam dosyć pana Melexa. Otwieram Info - Zbonikowski na mnie patrzy, otwieram Q4 - P. Łukasz mnie obserwuje, wychodzę do miasteczka - z każdej latarni ten człowiek mnie obserwuje, jadę samochodem - zatrzymuję się pod tym panem. Jak ja jeszcze ten tydzień wytrzymam z tym obcym człowiekiem to zupełnie nie wiem.

12 8
ID:22050

Mirosła Kownacki

Szanowniu Panowie!!!
Wyslijcie Wasze partnerki na godzinekę w szpilkach na spacerek po Zielonym Rynku < włościwie to zrobiono z niego kamienny rynek>to moze wszyscy uratują Włocławek i bedą głosować na młodość

1 5
ID:22052

mariola k

Jasne, lepiej jak Pałucki patrzy z nad każdej ulicy i w każdym portalu. Ale skoro wolisz jego...

1 4
ID:22054

Maniek

Proponuje zgłosic sie do psychiatry. Napewno pomoże.

1 4
ID:22062

MYTO

ZBONIKOWSKI ON NIE NADAJE SIĘ NA PREZYDENTA. TO BYŁBY KONIEC ŚWIATA

6 1
ID:22065

Roma

Ja też mam dosyć tego pana.

5 1
ID:22068

wyborca

Żeby Was wszystkich uspokoić powiem tylko, że druga tura wyborów będzie należeć do zdolnego i bardzo mądrego, pana Łukasza Zbonikowskiego.

2 5
ID:22071

życzliwy

elka - a ja otwieram włocławski portal o to ty ,ciągle wylewasz swoje wypociny.
Mam pytanie .czy masz spokojny sen ,tylko powiedz prawdę .Zauważyć można że jesteś złośliwą osobą ,masz trudności z swoimi emocjami.PO prostu nie radzisz sobie ,podejrzewam że jesteś samotna .Przypadkiem nie zrób sobie krzywdy .

1 5
ID:22076

tytus

Ale byłyby jaja , same ....

4 0
ID:22092

elka

do "życzliwego" - kotku - sporadycznie wypowiadam się właśnie tu. Jestem osobą, której niewiele przeszkadza. Ale tobie wyraźnie przeszkadza to , że ktoś może ma inne zdanie niż ty na temat tego pana o którym mowa powyżej. Niemniej pozdrawiam cię serdecznie.

2 0
ID:22135

życzliwy

Do elki- nie mów do mnie kotku,jak nie wiesz jak mam na imię ,to mów mi kochanie.Stwierdzam z przerażeniem ,że napisałaś to w złośliwy sposób ,pisząc Melex,na Boga chyba nie masz omamów wzrokowych i słuchowych,widząc wszędzie Zbonikowskiego.Pewnie jesteś wykształcona i z wielkiego miasta?,pisząc cytuje twoje słowa, wychodząc do miasteczka z każdej latarni ten człowiek mnie obserwuje.Gorąca prośba, nie patrz na latarnie nie stawaj przy nich.Pozdrawiam bardzo gorąco w ten zimowy wieczór i proszę nie załamuj się wszystko będzie dobrze .

2 0
ID:22192

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA