Jestem przerażony w jaki sposób Zbonikowski prowadzi...

Jestem przerażony w jaki sposób Zbonikowski prowadzi kampanię to coraz bardziej sobie uświadamiam, że mimo młodego wieku tak poza tym nie ma nic do zaoferowania mieszkańcom Włocławka! No może jeszcze zawziętość i pełne jadu wypowiedzi! Panie pośle lepiej niech pan zrobi jeszcze studia z zarządzania finansami jak Pałucki, kilka lat popracuje, zeby nabyc doswiadczenia i wtedy może pan spróbować swoich sił! Ale nie teraz!

16 komentarzy

anna w

Zbonikowski nie kłamie, nie prowadzi agresywnej kampanii. W przeciwieństwie do Pałuckiego. Niedawno, zaledwie kilka dni temu sąd orzekł o tym, że Pałucki posługuje się w kampanii kłamstwem! Cóż najwyraźniej nie ma się czym pochwalić to stosuje niegodziwe metody by zdobyć głosy...

2 6
ID:22053

Pytanie

A czy Twoja młoda świadomość nie podpowiada Ci ,że np. zakończenie budowy basenu w podanym terminie to iluzja i kiełbasa wyborcza ? Będąc nawet tak ,,młodym'' trudno w te bajki uwierzyć .A poza tym kiedy mył Pan ręce ostatnio.....

1 4
ID:22059

Byk

Dlatego trzeba go spławić.

3 2
ID:22064

Dixi

Nic dodać nic ująć.

2 1
ID:22067

wyborca

@mieszkaniec
No proszę, co za definitywne stwierdzenia, a czemuż to pan Zbonikowski jest taki niedobry?Czy dlatego , że jest młodym i wykształconym człowiekiem? Może dlatego tak się go boisz, że jest przedsiębiorczym, inteligentnym i błyskotliwym ?
Jasne, najlepiej jest straszyć (jak babcia wnusia, wilkiem) "złym" PiS -em. Nie tędy droga, mieszkańcy naszego miasta to nie gęsi i swój rozum mają.

2 5
ID:22069

Obserwator

Jak zobaczyłem jacy ludzie zasiadali w jego komitecie wyborczym to wszystko mówiło samo za siebie.Dno.

3 2
ID:22072

Prawda!

Nawet jeśli zrobił by dodatkowe fakultety nigdy nie będzie miał takiej wiedzy jak Pałucki! Z inteligencją trzeba się urodzić a nie nauczyć! Nie każduy może być mądrym!

6 3
ID:22073

MOHER

mieszkaniec-ja jestem zbulwersowany biesiadami Pałuckiego i jego kolesi w Impresji.Doświadczenie to ma bardzo duże w wydawaniu pieniędzy na biesiady.No rzeczywiście- jak piszesz że Pałucki zrobił studia w zarządzaniu finansami ,to gratuluję .Ja podatnik chce wiedzieć ile ta biesiada kosztowała.

1 7
ID:22074

przewiduj

w taki wieku to ten pan powinien raczej zosta zwykym pracownikiem, potem za kilka lat, kiedy nabierze ogady i pokory ewentualnie awans na kierownika , i naberze na tym stanowisku dowiadczenia i nauczy si kierowa ma garstk ludzi a pniej po kilkunastu latach moe zostanie dyrektorem! I dopiero wtedy moe sprbowa swoich sznas na prezydenta Wocawka, ale ja pewnie ju tego nie doczekam! I to wanie mnie napawa optymizmem!

4 1
ID:22075

kleks

Oczywiście na piątkach. Śmiechu warte.

2 1
ID:22078

Polka

A ja uważam, że Zbonikowski będzie dobrym prezydentem - jest wykształconym, młodym , inteligentnym człowiekiem. Chcę dla Włocławka jak najlepiej dlatego stawiam na młodość na ŁUKASZA ZBONIKOWSKIEGO :)

4 6
ID:22081

Stanisław Zaparucha

Obrońcy pałuckiego, oprzytomnijcie, za facetem będzie się ciągnęło
dużo wpadek, nie potrafi powiedziec nic sensownego jak nie ma kartki z podpowiedzią. Całe swoje życie zawodowe zawdzięcza pzpr a teraz sld. Jak można powiedziec że jest inteligentny. Proszę zauważyc jaki,i posługuje się argumentami - przynosi wstyd naszemu miastu.

0 0
ID:22082

szuja

~Polka | dziś, 20:34:11
Co znowu urodziłaś ?

1 1
ID:22098

Stacha

Pan Pałucki niczego nowego nie wprowadził do Ratusza. Najwyższy czas aby przewietrzyć ratusz i spółki miejskie. Nie bójmy sie młodego prezydenta. W Łodzi kandydat na prezydenta - w II turze popierany przez SLD- jest młodszy od Zbonikowskiego. Więc o co tu chodzi?

2 4
ID:22106

To Ja...

Z wszystkich "zalet" Zbonia jedno jest prawdziwe: młodość - która nie w każdej sytuacji jest zaletą. Poza tym : cwaniactwo - to NIE inteligencja, wykształcenie marne, jak na stanowisko Prezydenta(kiedyś masowo studiowało się pedagogiki wszelkiej maści, żeby mieć "kwity", teraz administację- na wydziale prawa i administracji- lepiej brzmi). Każdy jest w stanie to skończyć i podaje się za prawnika. Żałosne!!!

4 1
ID:22123

rkuligowska

A JA SIĘ DZIWIĘ , ŻE KTOŚ CHCE JESZCZE GŁOSOWAĆ NA PANA CO TO PRACOWAŁ W ŚP.POLICJI OBYWATELSKIEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE WSTYD WAM ABY TAKI CZŁOWIEK Z TAKIM ZAPLECZEM BYŁ NASZYM PREZYDENTEM? WSTYD I HAŃBA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
ID:22140

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA