Mieszkancy -kupcy Włocławka-nie dopuscie aby handel na 3go...

Mieszkancy -kupcy Włocławka-nie dopuscie aby handel na 3go maja upadl- tam sa fajne sklepy i mozna bezpiecznie ulica przejsc lub podjechac aby do nich wejsc.
Wladze miasta-radni-czekamy na pomoc,obnizenie podatkow od nieruchomosci w tej czesci miasta oraz pomysly jak ozywic te ulice

5 komentarzy

Alojzy

Żeby ziarno wydało owoc , to najpierw musi obumrzeć jego skorupka

2 2
ID:22087

Leon

A co to za kupcy. To handlarze badziewiem.

3 3
ID:22088

sos

palucki nie moze tego zrobic b...;) kupcy padna a prezydent to ma w poważaniu.........pamietaj

1 5
ID:22100

Włocławianka

Spójrzcie na Bydgoszcz czy Toruń, tam własciwi ena deptakach nikt nei mieszka. Domy są siedzibami firm a podwórka sa zamienione na pasaże uliczne.
We Włocławku póki co zrobili makijaż ulicy a z bram cuchnie uryną i wygląda bieda.
Tak nie może być.
Moim zdaniem ludziom z 3-go maja powinno dać się nowe mieszkania a tę ulicę odrestaurować od piwnic po dachy i wynająć podmiotom gospodarczym. Myślę, że głównie powinno się postawić na gastronomię i na rozrywkę.

1 0
ID:22125

Pytanie

Włocławianko -bardzo dobrze myślisz ,tylko zapomoinasz ,że potomkowie ,,przedwojennej elity'' (czytaj -miejscowych żydków ) tylko czekają by wyciagnąć łapę po wyremontowane domy.Tak, jak to ma miejsce w innych miastach .Sama widziałam osbników w ,,ortodoksyjnych szatkach '' robiących zdjęcia domów na tych ulicach. Żydzi , to naród ,który dla pieniądzy zrobi wszystko i to nie jest moja opinia ,to wynika z historii.

0 0
ID:22179

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA