Apeluję do kierowców aut ! do waszego rozsądku ! ludzie...

Apeluję do kierowców aut ! do waszego rozsądku ! ludzie opamiętajcie się ! w śnieżycy to się jeździ spokojnie , powoli ... jadę 40 km/h bo na tyle pozwalają warunki na drodze ... wyprzedzają wszyscy jak by było lato i asfalt czarniutki i suchutki ... naciśnijcie na hamulec i zobaczcie jak wasze wspaniałe auta się zachowują na drodze !!! ... trochę rozwagi i rozumu ! wasze samochody mają zimówki które niewiele wam pomogą w sytuacji gwałtownego hamowania !

2 komentarze

zbuntowany_kaloryfer

Masz rację negocjator, właśnie wróciłem z miasta i też kilku szaleńców, którym się czas w umyśle zatrzymał we wrześniu zauważyłem. I po cholerę tak szarżować??
Ps. Jeden raz oblałem egzamin. Za co? ZA ZBYT WOLNĄ JAZDĘ;) Na wiadukcie, kiedy jechałem w kierunku ul. Planty. Może i słusznie, wszak przyblokowałem za bardzo ruch;))

2 0
ID:22161

Pytanie

To głos wołajacego na puszczy - każdy z nich za kółkiem to Hołowczyc ,ale tylko w wyobraźni , bo w rzeczywistości to dyletanci ,ktorzy poślizg kontrolowany ćwiczyli tylko na psim g....e w czsie porannego spaceru .Dopiero tragedia otwiera im oczy ....lub nie....

2 0
ID:22164

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA