Panie Andrzeju Teodorze Pałucki -ja włocławianin starszej...

Panie Andrzeju Teodorze Pałucki -ja włocławianin starszej daty ,chcę wiedzieć, co dobrego zrobił pan ,aby włocławianie nie opuszczali swojego rodzinnego miasta. W grudniu 2006r Włocławek liczył 119,560 mieszkańców ,a w styczniu br Włocławek liczył 114,801 mieszkańców .

17 komentarzy

Mr.BetterKnow

Bardzo dobre pytanie;D

2 6
ID:22172

sos

drzewka posadził... ślepy jestes

3 3
ID:22174

Pytanie

,,Moherku''- niewierny Tomaszu -czy to znaczy ,że nie wierzysz w OFICJALNĄ WERSJĘ' ,,NASZYCH WŁODARZY'', która głosi ,że ten spadek liczby mieszkańców wynika z .......przeprowadzania się WŁOCŁAWIAN do gmin osciennych . I to może być prawda ,zakładając ,że ,,gminy ościenne '' to Niemcy ,Anglia ,Szwecja ,Irlandia i inne kraje ,w których kłamstwa i zlodziejstwa nazywa się po imieniu ,a nie tak jak tu m.in we Włocławku wmawia się ,że to jest POLITYKA .

3 2
ID:22176

do mohera

Moher słuchać dalej radia maryji i hitu to zostaniesz świętym twoje miejsce w toruniu

5 2
ID:22182

wernyhora

Jak to co?Trzy lata spał zimowym snem, a w czwartym roku kadencji obudził się i postanowił ''ulepszać'' nam życie.
Czekam na te negatywne komentarze od zwolenników pana P.Zaraz zaminusują mnie na amen tym komentarzem - a ja mam to w ..................

2 8
ID:22185

arogant

to zacznij robi dzieci!

4 2
ID:22187

szuja

Co sie martwisz,co sie smucisz itd

5 2
ID:22188

Bartek

Moher wiesz gdzie teraz mieszkają w większości tobie brakujący mieszkańcy? W Kruszynie, Nowej Wsi, Bogucinie i Szpetalu Górnym. Pokumaj teraz dlaczego.

5 3
ID:22195

rambo

Staruszku kto ciebie podpuścił że zadajesz głupie pytanie .Kto doprowadził do likwidacji zakładów pracy w całej Polsce. To S.

5 3
ID:22197

Kierowca

Już nie wiecie co pisać!!! Włocławianie starszej daty nie włażą na ten portal i nie wypisują takich głupot, oni dokładnie wiedzą, że Andrzej czyli koleś starszej daty o wiele bardziej zadba o tych starszych niż młody młokos.

6 2
ID:22202

emeryt

Kierowca -ty chyba jesteś osobistym kierowcą pana Pałuckiego ,pomyśl jak wygra młody młokos jak ty nazywasz ,to możesz wylecieć z pracy i co wtedy? Pójdziesz na zasiłek.

3 2
ID:22210

MOHER

Proponujesz mi słuchać radia Maryja -Zjadliwe piszesz komentarze ,jak czegoś nie pojmujesz,ot taka mentalność podwórkowego filozofa.Zżera cię złość ,że nie możesz zrozumieć prawdy.Ty możesz słuchać Li Roya ,rapera Pei ,możesz chodzić na paradę miłości ,popierać eutanazję ,pedofilów ,narkomanów ,aborcję .Rambo - dedykuję ci wierszyk A Wojdeckiej

BUNT MŁODZIEŻY

Wizerunek odpowiedni
dla osobowości wielu
.. zbyt ambitni jedni..
.. a drudzy.. bez celu..
dzielą świat na dwie skrajności:
na tych z wielką pensją
- po krańce wytrzymałości
z lichą egzystencją..
Tam, niemoc się szerzy..
brak perspektyw.. puste słowa..
.. i stąd bunt młodzieży:
kolczyk w uchu.. łysa głowa..
.. głośna muzyka.. okrzyki..
alkohol.. dziwaczne ciuchy....
sekty.. seks.. i narkotyki..
pałki.. i łańcuchy !

Na poprawę tej jakości
szanse są znikome :
zrozumienia brak.. miłości..
.. wszystkie chwyty dozwolone..
Zagubionym, duszę gniecie
nagminność masek, na twarzy..
Jak odnaleźć się w tym świecie
i nie żyć, jak "starzy ".. ?
.. bo niestety, ci nie mogą
być prawdy ostoją..
Ich nauki, swoją drogą..
.. przykład.. idzie swoją..

5 2
ID:22213

Wania

Moher Peje stawiasz na równi z pedofilami?! Chyba cie pogieło. W co ty grasz, albo dla kogo? Dla Meleksa?

1 1
ID:22227

Koalicja Moherowa

Rambo- dziecino,tonie kto inny jak były prezydent A Kwaśniewski zawetował w 1999r ustawę o powołaniu Prokuratorii Generalnej ,która miała czuwać nad prywatyzacją i sprzedażą majątku narodowego wszystkich Polaków,powtarzam wszystkich Polaków.Zadbał Kwaśniewski o swoich kolesiów ,najwięcej skorzystała SLD i UW, obecnie PO.Pragniemy ci przypomnieć o "szpecu" od prywatyzowania i sprzedaży majątku narodowego wszystkich Polaków ,Januszu Lewandowskim euro deputowanym z PO ,który powiedział ;Aby otworzyć sobie firmę ,to pierwszy milion dolarów trzeba ukraść !i to robili.My koalicja moherowa mówimy że- głupich pytań nie ma ,są tylko głupie odpowiedzi,co zauważyć można czytając twój komentarz.

3 0
ID:22232

Pytanie

Widzisz ,,Moherku'' ,,,Bartek'' wierzy w propagandę ,,WŁODARZY WŁOCŁAWKA ''i śpi spokojnie ,bo w jego mniemaniu włocławianie ,,tysiącami ''wyprowadzają się do ,,gmin ościennych '' .Tak wygląda przyklad skutecznej propagandy . Za komuny w/g takiej propagandy sklepy były pełne towarów tylko ci nienasyceni klienci.......psuli obraz powszechnego dobrobytu.....

2 0
ID:22236

Mr.BetterKnow

Dziękuje tym którzy umyślnie wpisują mi minusy chociaż nie potrafią sami napisać logicznego zdania.Dziękuje bardzo bo daje mi to wiele motywacji;D

2 0
ID:22308

anno domini

duzo osob sie wyprowadziło do podwłoclawskich gmin

0 0
ID:22322

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA