Witam, ostatnią Andrzejkowę imprezę spędziłem w tym...

Witam, ostatnią Andrzejkowę imprezę spędziłem w tym "super" bluesowym klubie zatykając uszy, by nie słyszeć żenady jakiej ten klub się dopuścił... degrengolada już nie tylko organizacyjna, ale również muzyczna.
A Wam jak się podobało?

2 komentarze

BeGes

Zgadzam się w całości. Byłem, z tytułem imprezy "Gorączka sobotniej nocy - przeboje lat 60-,70-80-tych" muzyka nie miała nic wspólnego. Taka dyskotekowa naparzanka dla upitych małolatów. Żadnego muzycznego motywu przewodniego, byle było głośno, nie do tańczenia tylko do tupania w miejscu. DJ-ej nie popisał się. Zwracając uwagę obsłudze nic nie uzyskałem. Czy naprawdę nie ma już żadnego miejsca we Włocławku do TAŃCZENIA?!
W zapowiedziach imprezy informowano, że przebranie w stroje z tych lat mile widziane. I co? Byłem tylko ja z żoną, a reszta na nas dziwnie spoglądała?
No i kwesta dla mnie dość istotna, to obowiązujący zakaz palenia w miejscach publicznych, który w tym lokalu nie był przestrzegany. Może ktoś się zainteresuje i sprawdzi nagrania z kamer monitorujących i przekona właścicieli że należy przestrzegać tego zakazu. Jednym słowem jestem zawiedziony.

2 0
ID:22219

zniesmaczona włocławianka

To ja sobie pozwolę tutaj wkleić to, co napisałam w komentarzach na stronie TB klubu, a nie zostało to opublikowane - wiadomo czemu...

and it goes like this:

Jestem zażenowana zaistniałą sytuacją w klubie, od początku założeniem było, że TB ma być miejscem wyjątkowym, by nie powiedzieć ekskluzywnym w naszym mieście. I to się poniekąd udawało. Jednak ostatnie dwie sobotnie imprezy pokazują, że niestety wszelkie szumne deklaracje sprzed ponad roku zginęły śmiercią tragiczną. Nie chciałabym wnikać tutaj, kto lub co ponoszą za to odpowiedzialność, myślę że dotychczasowi klienci klubu doskonale wiedzą i zauważają różnicę. TB było miejscem, gdzie w przeciwieństwie do innych dyskotek można było pobawić się niebanalnie, posłuchać dobrej muzyki, napić się dobrego alkoholu. Obawiam się, że tylko jeden aspekt pozostał bez zmian, aczkolwiek brak promocji przez pół nocy również w pewnym sensie go eliminuje. Oczywiście klub pełen ludzi, pełna kasa - generalnie wydawałoby się wszystko w porządku, ale czy naprawdę o to chodzi? Czy efektem miała być transformacja TB w Piekarnię dla trochę bogatszych czy Bravo dla trochę starszych? Czy utrata swoich jakby nie patrzeć stałych klientów wyjdzie wszystkim na dobre? W rozmowach z kilkoma osobami, które znam właśnie z klubu usłyszałam równie gorzkie opinie co moja. Awantury przy wejściu? Tego nie było nigdy bo do TB przychodziło pewne określone towarzystwo z którym awanturować się zwyczajnie nie trzeba było, bo i po co? Zakaz palenia? Ja rozumiem, że do końca miesiąca teoretycznie nic nikomu nie grozi, ale nieme przyzwolenie spowoduje, że trudno będzie wyeliminować te zachowania za tydzień, kiedy będzie to już karalne. Zamknięcie jednych drzwi na klucz? Zakładając, że klub wypełniony jest balonami z helem a w środku nadal się pali? Szczęście, że nic się nie stało, ciekawe po jakim czasie dobiegłby ktoś z obsługi z kluczem, żeby otworzyć drugie wyjście ewakuacyjne. Przykłady można mnożyć. Aż przykro, że kiedyś też narzekaliśmy, że to niefajne, że dj nie taki, że promocje kiepskie.. Nikt nie pomyślał, że zawsze może być gorzej, a tak wydaje mi się jest. I nie interesuje mnie opinia nowych klientów klubu, bo wydaje mi się że większość "starej klienteli" w pełni się ze mną zgodzi.

2 0
ID:22285

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA