Napisał ktoś poniżej że Pana Pałuckiego wspiera 10...

Napisał ktoś poniżej że Pana Pałuckiego wspiera 10 partii i organizacji, długo szukałem i znaleźć poza SLD nie mogłem ( no przyłączył się Pan Złotnikiewicz z PSL z poparciem 1% ), wyszło mi więc że Andrzeja Pałuckiego wspierają : Towarzystwo Przyjaciół Gołębi z siedzibą w Chełmicy, Stowarzyszenie Wspierania Czołowych Deweloperów we Włocławku przy ulicy Komunalnej, Fundacja Wspierajmy Siebie i Swoich Kolegów itp, itd...

4 komentarze

jaś

najwięksi popieracze to KOREA Pn. CHNY KUBA i kukucki !!!

3 9
ID:22211

Ramol

I ja popieram i oddam na niego swój głos. I cała moja rodzina. I wielu znajomych. A co nie wolno?! Kaczorkowym zawsze będę na NIE. Poprostu nie trawie tych z pisu. A nasz zboniu ściemnia na maxa w spotach i biorąc jego przeszłość w pis pod uwagę, to będę namawiał niezdecydowanych, aby na Pałuckiego głosowali. Wystarczy popatrzyć, co zrobił dotychczas w mieście. A teksty ze spotu w radio, że bezrobotnych przybyło, to już mnie powala, że chyba głupcy doradzają zboniowi w tym temacie. Niech piorą dalej berety wśród swoich.

2 2
ID:22221

ben Jakov

Dobry człowieku "ax", musiałeś nad tym wpisem myśleć intensywnie wspólnie z całą rodziną i znajomymi, bo jeden człowiek nie jest w stanie takiej głupoty wymyślić, poza tym zastanawiam się, czy brałeś lekcje głupoty, czy taki samorodny talent z ciebie.

2 1
ID:22239

Janek

Jas , popieraj Zbonia to dopiero bedziesz chodzil na sznureczku pseudo mundroli z Pis, Wss, Btow i Po. Bo Oni nie maja zadnej wizji rzadzenia miastem ,tylko podzialem stolkow miedzy soba. Dajmy obecnemu Prezydentowi aby mial mozliwosc zakonczenia rozpoczetych inwestycji. Tak . jak postapili Gdynianie, Prezydent Szczurek rozkopal miasto i w nagrode dostal 84,4 proc. glosow, ludzie uwierzyli w dobre intenclje wladz miasta.

1 0
ID:22242

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA