Chcecie poprzeć pis? Chyba was wszystkich już pogieło....

Chcecie poprzeć pis? Chyba was wszystkich już pogieło. Przecie to patologia w tym kraju. Za dużo radiowęzła z Torunia się nasłuchaliście. Znowu chcecie na kolana to miasto rzucić? Za mało klerykalni już nabrali z kas publicznych? Ja tam babce chowam dowód w niedziele. he he

17 komentarzy

Baton

Już i tak Sld ma większość w radzie, państwo Osińscy poparli oficjalnie to ugrupowanie. Więc zboniu jest teraz opcją negatywną. Komu zależy , aby decyzje prezydenta były blokowane przez radę? Lepiej zostawić obecnego i niech się wykazują co zrobią dla Włocławka dobrego. Mniej nas podatników to będzie kosztowało, bo odpraw nie trzeba będzie wypłacać. Niech Pałucki skończy co zaczął. Poptem się go rozliczy.

9 1
ID:22220

Rak

Melex kandyduje na prezydenta, bo doszedł do wniosku, że w przyszłym roku pis dostanie w wyborach do sejmu itp. A przyzwyczaił sie do taboreta i gdzieś , chciałby się przyczepić. Mnie nie nabierze na swoje teksty. Niech szuka roboty jak wielu włocławian. Kurde a jak ją znajdzie/gdy wygra pałucki/ to przeprosi go za te zarzuty, że pałucki tylko bezrobocie zwiększa? Pewnie nie

8 1
ID:22222

Włocławianiuuuniuś

hmmmm.... no nie wiem kto za czyjej kadencji dał więcej na kościół (a jest tego parę milionów) i kto więcej był na Gdańskiej ? Patrz ślepy robinie w galerie Endriu. Mój dziadek w grobie się przewraca, Tak popierane przez sentyment do nieboszczki PZPR - SLD kompletnie nie ma nic wspólnego. Ukrywano śluby , chrzty przed partią teraz główny wódz - jest jako ministrant. żenada
Czy to SLD - ma coś wspólnego z lewicą?
SLD- przekształciło się w ZCHN jak Olek wszedł do papa mobile.

1 5
ID:22230

Wloclaw

Ja zglosuje na Zbonikowskiego.
Dosc obludy, propagandy i falszu.
Nie chce betonowych kregow na Bulwarach.
Kostki granitowej polozonej nie fachowo.
Zwezania jezdni ulica Wiejska na odcinku wyremontowanym.

3 10
ID:22231

wyborca

Dobrze piszesz , popieram Cię. Tylko nie PIS , bo za nimi stoi armia darmozjadów w sukienkach !!!!!!!!!

8 0
ID:22233

Pytanie

Robin -czy wiesz ,że ci ,,klerykalni '' najwięcej nabrali majatków za czasów SLD w rządzie , a ich ,,ekspertami '' byli niezweryfikowani UB-ecy ,wystarczy trochę poczytać i pomyśleć .....

3 6
ID:22234

sos

nie popieramy pisu tylko Zbonikowskiego bo najwyzszy czas odsunac (p)aluckiego
od wladzy... mamy dosyc

0 7
ID:22237

ben Jakov

Każdy okupant wprowadza swoją władzę, watykański okupant inny nie jest....

3 2
ID:22238

Maciej Kukucki

Nie chcemy popierac pisu tylkjo Pana Zbonikowskiego, który deklaruje że odłączy sie od wszystkich struktur pis w przeciwieństwie do Pana Pałuckiego który jest i będzie w strukturach spatkobierców po bylej PZPR, a wiec nkie bedzie nizalezny.Ta metoda z bacią to własnie od nich i z Białorusi oraz Korei PŁN wzieta. Gratulacje

0 7
ID:22241

wojtas59

Zawsze myślałem, że językiem nienawiści posługuje się PIS , a tu co za niespodzianka to właśnie ludzie SLD nie mając już żadnych argumentów wściekle atakują Zbonikowskiego. Potrafią tylko wspominać meleksa i meleksa i nic więcej. Żaden z młodych pseudopolityków SLD w naszym mieście nie jest w stanie powalczyć o miejsce w parlamencie w tak młodym wieku w jakim był Zbonikowski, bo stary skostniały aparat SLD we Włocławku nie pozwoli wam na to. Jesteście jak "pieski" tylko do szczekania, więc nawet jeżeli Włocławianie chcieliby postawić na młodą prężną lewicę to nie mieli by na kogo, bo jej po prostu nie ma. Tobie Robin radzę zmień język bo nie wypada, a na marginesie to słyszałem że miasto wydało w tej kadencji ponad milion zł. na otoczenie wokół katedry, czy to PIS dał pieniądze?

0 6
ID:22245

Czeczen

wojtas poczytaj więcej wpisów. W twoim tekście jest ukryty cynizm, i to słychać , bo aż krzyczy.

1 0
ID:22266

Jaro

Z pisu co normalniejsi uciekają. Tam tylko wariaci zostają typu Maciarewicz.

8 0
ID:22267

Magi

Produkujcie się produkujcie. Te wybory i tak wygra Pałucki. Wrócę tu 6 grudnia, aby przypomnieć swój wpis włocłąwianusiom, wojtasom i innym. Także do usłychu.

7 0
ID:22270

Południk.

Wiem na 100% że kandydat pisu nie wygra w naszym mieście.
Była by to katastrofa dla Włocławka i pośmiewisko na całą Polskę.

6 0
ID:22283

lol

człowieczku posłuchaj radia i poczytaj a wtedy dowiesz się kto kogo atakuje, bo pierniczych takie cuda wianki, że wstyd mi za ciebie

0 0
ID:22288

Mr.BetterKnow

Czeczen i Jaro dlaczego macie takie samo IP czyżby wałek kolegów Pałuckiego?

1 0
ID:22315

Mr.BetterKnow

numer IP:62.148.70.xxx to wałek zmienia nicki jak rękawiczki i prawdopodobnie jest opłacanym przez Pana Pałuckiego niszczycielem dyskusji.
Proszę sprawdzić sobie samemu i wpisać na goooogle jego numer IP

Brawo za pomysł szkoda że płytki i brzydki.
Jeśli ktoś ma możliwość dojścia do tego skąd pochodzi numer IP proszę o info.
Jeśli okaże się że to numer jakiegoś urzędnika i pisał on także w dniu ciszy wyborczej to wiecie co trzeba zrobić?

pozdrawiam

prawda zawsze wyjdzie na jaw

1 3
ID:22318

Znam i akceptuję regulamin portalu

włocławianie piszą

Włocławek

Włocławek

Podyskutuj o Włocławku, poznaj swoich sąsiadów.

Dom i mieszkanie

Dom i mieszkanie

Budujesz, kupujesz, urządzasz? Poradź innym i znajdź radę dla siebie.

Sport i rekreacja

Sport i rekreacja

Porozmawiaj o sporcie i jak aktywnie spędzasz czas.

Towarzyskie

Towarzyskie

Poznaj i porozmawiaj z nowymi ludźmi.

Motoryzacja

Motoryzacja

Podyskutuj o samochodach i motocyklach.

Inne

Inne

Rozmowy na różne tematy

Hydepark

Hydepark

Rozmawiaj na wszystkie tematy

O portalu

O portalu

Podziel się pomysłami, które ulepszą portal.

• Najczęściej komentowane (7 dni)

• Najczęściej czytane (7 dni)

WOLNE MEDIA